miércoles, 29 de febrero de 2012

Casament : Una bona parella // Boda : Una buena pareja


Avui us vull parlar de una "parella" que m'encanta per els rams de núvia, es tracta de les hortènsies i les peònies, dues flors precioses soles, però que al meu entendre, milloren l'una al costat de l'altra... a veure què en penseu vosaltres!
***
Hoy os quiero hablar de una "pareja" que me encanta para los ramos de novia, se trata de las hortensias y las peonias, dos flores preciosas solas, pero que a mi parecer, mejoran la una al lado de la otra... a ver qué pensáis vosotras!

Vist aquí

Tot i que no va ser l'opció per la que em vaig decantar jo, el meu ram era de roses color crema i branquillons d'espígol, va ser una opció que vaig considerar molt seriosament... i és que m'encanta la parella hortènsia-peònia!
***
Aunque no fue la opción por la que yo me decanté, mi ramo era de rosas color crema y ramitas de lavanda, fue una opción que consideré muy seriamente... y es que me encanta la pareja hortensia-peonia!

Vist aquí

A més podeu jugar amb els tons de les dues flors, com per exemple afegint un toc de blau, com en la següent imatge...
***
Además podéis jugar con los tonos de las dos flores, como por ejemplo añadiendo un toque azul, cómo en la imagen siguiente...

Vist aquí

... o groc! // ... o amarillo!

Vist aquí

En la majoria de rams que us he ensenyat hi ha més flors a part de l'hortènsia i la peònia, però elles són sens dubte la parella estrella! Ens llegim!
***
En la mayoría de ramos que os he enseñado hay más flores a parte de hortensia y peonia, pero ellas son sin duda la pareja estrella! Nos leemos!

martes, 28 de febrero de 2012

Casament : Regala Suculentes // Boda : Regala Suculentas


Una de les idees que m'agrada com a detall per als convidats són les plantetes, i unes plantetes molt pràctiques per a regalar són les suculentes, perquè poden ser petites i queden molt resultones!
***
Una de las ideas que me gusta cómo detalle para los invitados son las plantitas, y unas plantitas muy prácticas para regalar son las suculentas, porque puedes ser pequeñas y quedan muy resultonas!

Vist aquí

Aquest tipus de plantes no són gaire cares, i si en compreu una gran quantitat, segur que encara us surt més bé de preu...
***
Éste tipo de plantas no son muy caras, y si compráis una gran cantidad, seguro que aún salen mejor de precio...

Vist aquí

A partir de la planteta podeu adaptar la presentació al vostre tipus de casament, més rústic, com la imatge superior o més modern com la següent...
***
A partir de la plantita podéis adaptar la presentación a vuestro tipo de boda, más rústico, cómo la imagen superior o más moderna cómo la siguiente...


Vist aquí
Una idea de presentació que m'ha cridat l'atenció, és la següent... fan servir els suport per els ous de l'esmorzar (ara no recordo com es diuen... :p)!
***
Una idea de presentación que me ha llamado la atención, es la siguiente... utilizan el soporte para los huevos del desayuno (ahora no recuerdo cómo se dicen... :p)!



Vist aquí
Què us sembla la idea com a detallet? Una última imatge per que us acabeu de convèncer!
***
Qué os parece la idea como detallito? Una última imagen para que os acabéis de convencer!

Vist aquí
Doncs fins aquí el post d'avui, espero que us hagi agradat! Ens llegim!
***
Pues hasta aquí el post de hoy, espero que os haya gustado! Nos leemos!

lunes, 27 de febrero de 2012

Casament : Idea Organitzadors Taula // Boda : Idea Organizadores Mesa


En la majoria de casaments que he estat, la llista amb les taules, consisteix en això, una llista més o menys ben presentada... però he trobat una idea fantàstica per si voleu sorprendre als vostres convidats i alhora contribuir a la decoració del vostre casament...
***
En la mayoría de bodas en las que he estado, la lista con las mesas, consiste en eso, una lista más o menos bien presentada... pero he encontrado una idea fantástica por si queréis sorprender a vuestros invitados y a la vez contribuir a la decoración de vuestra boda...

Vist aquí

Què us sembla? Cada taula un test amb una planta i els noms dels convidats "plantats", a mi l'idea m'apassiona, estic per tornar a casar-me per fer això!jeje.
***
Qué os parece? Cada mesa una maceta con una planta y los nombres de los invitados "plantados", a mí la idea me apasiona, estoy por volver a casarme para hacerlo!jeje.

Vist aquí

Totalment fàcil de fer i preciós, no us sembla...? encara més si la planta escollida és l'espígol, ja coneixeu que és la meva debilitat!
***
Totalmente fácil de hacer y precioso, no os parece...? y aún más si la planta escogida es lavanda, ya conocéis que es mi debilidad!


Vist aquí

En la imatge superior, les targetes amb els noms dels convidats pengen dels potets amb flors, una altra bona idea... i finalment, si no voleu planta, però us agrada la idea, doncs feu servir els testos buits i planteu-hi banderetes amb els noms!
***
En la imagen superior, las tarjetas con los nombres de los invitados cuelgan de las macetitas con flores, otra buena idea... y finalmente, si no queréis planta, pero os gusta la idea, utilizad las macetas vacías y plantad las banderitas con los nombres!

Vist aquí
Bé, què us ha semblat aquesta idea? Espero que us hagi agradat tant com a mi! Ens llegim!
***
Bueno, qué os ha parecido ésta idea? Espero que os haya gustado tanto como a mí! Nos leemos!

sábado, 25 de febrero de 2012

Casament : Inspiració en Violeta // Boda : Inspiración Violeta

Avui us vull ensenyar un casament que he vist aquí, que incorpora els tons violeta a la decoració de la celebració...
***
Hoy os quiero enseñar una boda que he visto aquí, que incorpora los tonos violeta a la decoración de la celebración...

Vist aquí

A part de la decoració, que m'ha agradat molt, també m'ha cridat l'atenció l'estilisme de la núvia, amb un toc vintage que m'encanta! Ah, i fixeu-vos amb les sabates!
***
A parte de la decoración, que me ha gustado mucho, también me ha llamado la atención el estilismo de la novia, con un toque vintage que me encanta! Ah, y atentos a los zapatos!

Vist aquí

Tota la decoració floral d'aquest casament la trobo fantàstica, des de les flors de la cerimònia...
***
Toda la decoración floral de ésta boda me parece fantástica, des de las flores de la ceremonia...

Vist aquí

... a les flors dels centres de taula, que a més amb les caixes de fusta, no poden quedar millor!
***
... a las flores de los centros de mesa, que además con las cajas de madera, no pueden quedar mejor! 

Vist aquí

També s'utilitza el lila per a les dames d'honor i per els rams, ho podeu veure en la següent foto...
***
También se utiliza el lila para las damas de honor y para sus ramos, lo podéis ver en la siguiente  foto...

Vist aquí

Altres detalls de la decoració, com una maleta amb targetes per als convidats o unes rodes de paper fetes pels nuvis!
***
Otros detalles de la decoración, como una maleta con tarjetas para los invitados o unas ruedas de papel hechas por los novios!

Vist aquí

I una imatge dels nuvis per acabar... // Y una imagen de los novios para acabar...

Vist aquí
 
Bé, i fins aquí la inspiració en violeta d'avui! Que tingueu un bon dissabte... ens llegim!
***
Y hasta aquí la inspiración en violeta de hoy! Que tengáis un buen sábado... nos leemos!

viernes, 24 de febrero de 2012

Casament : Complements Pentinat // Boda : Complementos Peinado


Avui us porto una selecció de complements de cabell per a núvia que són autèntiques joies... i és que un bon complement pot vestir tant o més que el propi vestit, això si, molt important combinar adequadament, vestits molt carregats, pentinats senzills i viceversa!
***
Hoy os traigo una selección de complementos para el pelo para la novia que son autenticas joyas... y es que un buen complemento puede vestir tanto o más que el propio vestido, eso sí, muy importante combinar adecuadamente, vestidos muy cargados, peinados sencillos y viceversa!

Vist aquí

El primer pentinat el trobo fantàstic... i per complementar-lo, què millor que aquesta diadema de pedreria? A mi em sembla una parella perfecta!
***
El primer peinado me parece fantástico... y para complementarlo, qué mejor que ésta diadema de pedrería? A mí me parece una pareja perfecta!

Vist aquí
Una altra diadema fantàstica, la de la imatge superior, i si us agraden els complements més recarregats, però vintage i preciosos, què me'n dieu de la següent diadema/banda??
***
Otra diadema fantástica, la de la imagen superior, y si os gustan los complementos más recargados, pero vintage y preciosos, qué me decís de la siguiente diadema/banda??

Vist aquí
Si busqueu complements per el vostre gran dia més discrets, també hi ha opcions per a vosaltres, com per exemple, el següent complement, de Rosa Clarà.
***
Si buscáis complementos para vuestro gran día más discretos, también hay opciones para vosotras, como por ejemplo, el siguiente complemento, de Rosa Clarà.

Vist aquí
I una altra opció, encara més discreta, però no per això menys encertada...
***
Y otra opción, todavía más discreta, pero no por eso menos acertada...

Vist aquí
 Què us semblen aquestes propostes? Us agraden els complements per el cabell amb pedreria? Ens llegim!
***
Qué os parecen éstas propuestas? Os gustan los complementos para el pelo con pedrería? Nos leemos!


jueves, 23 de febrero de 2012

Casament : Llibres de Firmes // Boda : Libros de Firmas


Avui us porto unes quantes idees de llibres de firmes diferents, de fet, de totes les propostes, no n'hi ha ni una que sigui un llibre...! Dels següents "llibres de firmes" n'hi ha de ben fàcils de fer, així que espero que us serveixin d'inspiració!
***
Hoy os traigo unas cuantas ideas de libros de firmas diferentes, de hecho, de todas las propuestas, no hay ni una que sea un libro...! De los siguientes "libros de firmas" los hay de muy fáciles de hacer, así que espero que os sirvan de inspiración!

Vist aquí
La idea dels mini sobres m'ha agradat molt, i més fàcil de fer... impossible! A més podeu buscar un color (o més d'un) i que s'adapti totalment a la resta de la decoració... Una altra idea que m'ha encantat és la següent...
***
La idea de los mini sobres me ha gustado mucho, y más fácil de hacer... imposible! Además podéis buscar un color (o más de uno) y que se adapte totalmente al resto de la decoración... Otra idea que me ha encantado es la siguiente...

Vist aquí
Les inicials gegants són fantàstiques... i un bon record del vostre casament després, no us sembla? Una altra opció lowcost es la de crear un racó per "estendre" els missatges dels vostres convidats...
***
Las iniciales gigantes son fantásticas... y un buen recuerdo de vuestra boda después, no os parece? Otra opción lowcost es la de crear un rincón para "tender" los mensajes de vuestros invitados...

Vist aquí
Si busqueu propostes diferents, la següent imatge és per vosaltres... més original impossible!
***
Si buscáis propuestas diferentes, la siguiente imagen es para vosotros... más original imposible!

Vist aquí
Per a opcions més rústiques... un parell de idees més...
***
Para opciones más rústicas... un par de ideas más...

Vist aquí
El "llibre de firmes" de la imatge superior també és súper fàcil de fer, només cal que us dediqueu a buscar pedretes maques, i ja està! La següent idea és més difícil de fer si ho feu amb fusta, però i si ho feu amb cartró...?
***
El "libro de firmas" de la imagen superior también es súper fácil de hacer, sólo hace falta que os dediquéis a buscar piedras monas, y ya está! La siguiente idea es más difícil de hacer si lo hacéis con madera, pero y si lo hacéis con cartón...?

Vist aquí
Bé, i vosaltres quines idees teniu per al llibre de firmes? Ens llegim!
***
Bueno, y vosotros que ideas tenéis para el libro de firmas? Nos leemos!

miércoles, 22 de febrero de 2012

DIY Detallet : Espelmes // DIY Detallito : Velas


Avui us porto un DIY per a fer unes espelmes com a detallet del vostre casament, he trobat el tutorial aquí, i m'ha encantat com queda el resultat final...
***
Hoy os traigo un DIY para hacer unas velas cómo detallito de vuestra boda, he encontrado el tutorial aquí, y me ha encantado cómo queda el resultado final...

Vist aquí

El que necessiteu per a fer aquest DIY: // Lo que necesitáis para éste DIY:

* Virostes de cera de soja // Virutas de cera de soja
* Metxa + Portametxes // Mecha + Porta mechas
* Pots de vidre, tasses vintage... // Tarro de vidrio, tazas vintage...
* Olis essencials // Aceites esenciales
* Un palet de polo, pinces estendre (per aguantar la metxa) // Un palito de polo, pinzas ropa (para sujetar la mecha)

Vist aquí
I com fer-ho... // Y cómo hacerlo...

1. Fondre la cera al bany maria // Fundir la cera al baño maría
2. Escalfar els pots durant un minut amb el secador de cabells // Calentar los tarros con el secador de pelo
3. Posar la metxa dins el potet // Poner la mecha dentro del tarrito
4. Aguantar la metxa amb el palet de polo o bé amb una agulla d'estendre // Aguantar la mecha con el palito de polo o bien con una pinza de la ropa
5. Tirar la cera dins el pot // Echar la cera dentro del tarro
6. Una vegada solidificada la cera (després de unes hores) tallar la metxa sobrant // Una vez solidificada la cera (después de unas cuantas horas) cortar la mecha sobrante

Vist aquí
Per el packaging han utilitzat paper de regal fet a mà i etiquetes amb paper pintat amb aquarel·la, podeu pintar una cartolina, i després imprimir a sobre el text...
***
Para el packaging han utilizado papel de regalo hecho a mano y etiquetas con papel pintado con acuarela, podéis pintar cartulina, y después imprimir encima el texto...

Vist aquí

I ja està, un detallet fantàstic... us animeu a intentar-ho?
***
Y ya está, un detallito fantástico... os animáis a intentarlo?

Vist aquí
I us deixo un enllaç on podeu trobar els materials per fer les espelmes, aquí, espero que us hagi agradat el post d'avui! Ens llegim!
***
Y os dejo un enlace dónde podéis encontrar los materiales para hacer las velas, aquí, espero que us haya gustado el post de hoy! Nos leemos!

martes, 21 de febrero de 2012

Detalls Convidats : Mel // Detalles Invitados : Miel


Si voleu donar a els vostres convidats un detallet la mar de dolç, què us sembla regalar un potet de mel? És la opció per la que ens vam decantar nosaltres, ja que primer volia fer melmelada, però donat que la preparació d'un casament ocupa força temps... al final vaig optar per la mel! Si vosaltres us animeu, aquí unes quantes idees de presentació...
***
Si queréis dar a vuestros invitados un detallito la mar de dulce, qué os parece regalar un tarrito de miel? Es la opción por la que nos decantamos nosotros, ya que primero quería hacer mermelada, pero dado que la preparación de una boda lleva bastante tiempo... al final optámos por la miel! Si vosotros os animáis, aquí unas cuantas ideas de presentación...

Vist aquí

Podeu cobrir els potets de mel amb teles de diferents colors, dins una mateixa gamma, o bé buscar una tela que us agradi i fer-los tots iguals...
***
Podéis cubrir los tarritos de miel con telas de diferentes colores, dentro de una misma gamma, o bien buscar una tela que os guste y hacerlos todos iguales...

Vist aquí

Un tipus de tela que sempre queda bé amb la mel són els quadrets vichy, com els de la següent imatge...
***
Un tipo de tela que siempre queda bien con la miel son los cuadritos vichy, cómo los de la siguiente imagen...

Vist aquí

O aquesta altra... // O ésta otra...

Vist aquí

Per opcions més modernes, no cal posar tela, podeu posar una etiqueta i també queda estupendament!
***
Para opciones más modernas, no hace falta poner tela, podéis poner una etiqueta y también queda estupendamente!

Vist aquí

I finalment, us ensenyo el meu potet de mel, 100% DIY amb mel d'un apicultor amic de la família del sr.untocdelila! La foto és una mica fosca, però es veu el tipus de tela, amb estampat d'espígol i la ràfia del llaç...
***
Y finalmente, os enseño mi tarrito de miel, 100% DIY con miel de un apicultor amigo de la familia del sr.untocdelila! La foto es un poco oscura, pero se ve el tipo de tela, con estampado de lavanda y la rafia del lazo...


Us ha agradat la idea de regalar mel en el vostre casament? Ens llegim!
***
Os ha gustado la idea de regalar miel en vuestra boda? Nos leemos!

PD: Si voleu uns detallets com els meus i no en trobeu, poseu-vos en contacte amb mi, en podem parlar! untocdelila@gmail.com

lunes, 20 de febrero de 2012

Casament : Càmeres Un sol Ús // Boda : Cámaras Desechables


L'altre dia una lectora del blog em va passar un correu demanant idees sobre les càmeres d'un sol ús que vol posar a les taules del seu casament, així que em vaig posar mans a la obra, i aquí van unes quantes idees que m'han agradat! Espero que a vosaltres també...
***
El otro día una lectora del blog me pasó un correo pidiendo ideas sobre las cámaras desechables que quiere poner en las mesas de su boda, así que me puse manos a la obra, y ahí van unas cuantas ideas que me han gustado! Espero que a vosotros también...

Vist aquí

Podeu col·locar les càmeres sobre les taules i acompanyar-les amb una targeta amb les indicacions, és a dir, qui la recollirà o a on la han de dipositar al final del dia...
***
Podéis colocar las cámaras sobre las mesas y acompañarlas con una tarjeta con las indicaciones, es decir, quién la recogerá o dónde tienen que depositarla al final del día...

Vist aquí

Si les deixeu sobre la taula, intenteu que no trenquin massa amb la resta de la decoració... això ho podeu aconseguir imprimint les vostres pròpies fundes, trobareu les plantilles per exemple aquí o aquí.
***
Si las dejáis sobre la mesa, intentad que no rompan mucho con el resto de la decoración... eso lo podéis conseguir imprimiendo vuestras propias fundas, encontraréis plantillas, por ejemplo aquí o aquí.

Vist aquí

No us encanten les fundes de la imatge superior? A mi si, igual que la manera de presentar les càmeres que veureu en la següent imatge, les bosses de paper kraft m'apassiones, així que...
***
No os encantan las fundas de la imagen superior? A mí si, igual que la forma de presentar las cámaras que veréis en la siguiente imagen, las bolsas de papel kraft me apasiona, así que...

Vist aquí

aquí una altra imatge... // aquí otra imagen...

Vist aquí
 En la imatge superior veieu una targeta que posa "I SPY", es tracta de un joc que podeu proposar als vostres convidats, i no és res més que una llista de propostes de fotos...
***
En la imagen superior veis una  tarjeta que pone "I SPY", se trata de un juego que podéis proponer a vuestros invitados, y no es nada más que una lista de propuestas de fotos...

Vist aquí

En general els "I SPY" tenen rimes i son propostes divertides, però no n'he trobat cap ni en català ni en castellà... Si jo ho fes ho traduiria com a "Veig, veig"!
***
En general los "I SPY" tienen rima y son propuestas divertidas, pero no he encontrado ninguno ni en catalán ni en castellano... Si yo lo hiciese lo traduciría cómo "Veo,veo"!

Vist aquí

Una altra idea que podeu fer servir, és que juntament amb la càmera podeu deixar accessoris per a fer més divertides les fotos de la taula! (Aquí hi trobareu alguna plantilla gratuïta) I si no doneu càmeres d'un sol ús, ja que gairebé tothom porta càmeres digitals, deixeu targetes com les de la següent imatge, amb un enllaç on els vostres convidats puguin penjar les fotos! A mi m'encanta la idea!!!
***
Otra idea que podéis utilizar, es que juntamente con la cámara podéis dejar accesorios para hacer más divertidas las fotos de la mesa! (Aquí encontraréis alguna plantilla gratis) Y si no dais cámaras desechables, ya que casi todo el mundo lleva cámara digital, dejad tarjetas cómo las de la siguiente imagen, con un enlace dónde vuestros invitados puedan colgar las fotos! A mí me encanta la idea!!!

Vist aquí

Bé, espero que sigui d'utilitat el post d'avui, i si algú més vol proposar algun tema... que no dubti a escriure'm! Ens llegim!
***
Bueno, espero que el post de hoy sea de utilidad, y si alguien más quiere proponer algún tema... que no dude a escribirme! Nos leemos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...