sábado, 31 de marzo de 2012

Decoració : Ampolles de Vidre // Decoración : Botellas de Cristal


Heu pensat en com decorareu les taules del vostre casament? Busqueu una solució barata i fantàstica? Doncs jo us proposo ampolles de vidre, a veure què us semblen...
***
Habéis pensado en cómo decoraréis las mesas de vuestra boda? Buscáis una solución barata y estupenda? Pues yo os propongo botellas de cristal, a ver qué os parecen...

Vist aquí
Si trobeu ampolles antigues o amb estil vintage, millor, però sinó n'hi ha de molt xules d'aigua, de vi, de suc de fruita... busqueu una mica i segur que trobeu opcions fantàstiques!
***
Si encontráis botellas antiguas o con estilo vintage, mejor, pero si no las hay de muy chulas de agua, vino, zumo de fruta... buscad un poco y seguro que encontráis opciones fantásticas!


Vist aquí

Vist aquí

Penseu que aquesta opció, si opteu per el reciclatge de les ampolles, pot sortir molt econòmica, ja que de flors, normalment cares, n'hi heu de posar poquetes!
***
Pensad que ésta opción, si optáis por el reciclaJe de las botellas, puede salir muy económica, ya que de flores, normalmente caras, tenéis que poner muy poquitas!

Vist aquí

Si no us convenç la idea com a centre de taula, també pot ser una bona opció per decorar un bufet o algun racó de la vostra celebració, no us sembla?
***
Si no os convence la idea como centro de mesa, también puede ser una buena opción para decorar un buffet o algÚn rincón de vuestra celebración, no os parece?

Vist aquí
Us agrada aquesta idea? Ja em direu si teniu gaires ampolles guardades per la vostra decoració.... ens llegim!
***
Os gusta ésta idea? Ya me diréis si tenéis muchas botellas guardadas para vuestra decoración... nos leemos!

jueves, 29 de marzo de 2012

DIY : Segells Goma // DIY : Sellos Goma


Fa uns dies (aquí) us parlava de uns segells DIY fets amb goma, i del munt de idees i possibilitats que hi veia, avui us ensenyo unes quantes cosetes de les que ja he fet!
***
Hace unos días (aquí) os hablaba de unos sellos DIY hechos con goma, y del montón de ideas y posibilidades que le veía, hoy os muestro unas cuántas cositas de las que ya he hecho!



Per fer aquests segells necessiteu : // Para hacer éstos sellos necesitáis :

* Speedball speedy carve o goma de borrar tipus staedtler (1)
* Gúbies // Gubias (2)
* Paper Vegetal // Papel vegetal
* Llapis // Lápiz


i les gúbies, que són l'eina per esculpir... // y las gubias, que son la herramienta para esculpir...


Quan tingueu els materials, el que heu de fer és buscar un dibuix o text que vulgueu estampar, i calcar-lo a un paper vegetal amb un llapis... una vegada el tingueu, l'heu de traspassar a la goma o speedball, és important fer-ho així ja que en el segell hi ha de quedar el negatiu del que vulgueu estampar!
***
Cuándo tengáis los materiales, lo que tenéis que hacer es buscar un dibujo o texto que queráis estampar, y calcarlo en un papel vegetal con un lápiz... cuando lo tengáis, lo tenéis que traspasar a la goma o speedball, es importante hacerlo así ya que en els sello tiene que quedar el negativo de lo que queráis estampar!


Una vegada ho tingueu traspassat, amb les gúbies resseguiu el text o dibuix, i ja teniu el segell!
***
Una vez lo tengáis traspasado, con las gubias reseguís el texto o dibujo, y ya tenéis el sello!


Si el que voleu és només el contorn del dibuix, heu de fer el mateix, fent les línies més gruixudes, i treure tota la resta de la goma o speedball... i us queda algo similar a això...
***
Si lo que queréis es sólo el contorno del dibujo, tenéis que hacer lo mismo, haciendo las líneas más gruesas, y quitar el resto de la goma o speedball... y os queda algo similar a esto...



Bé, hi ha molt de marge per millorar, però seguiré fent cosetes segur! Jo el material el vaig comprar aquí. Ens llegim!
***
Bueno, hay mucho margen para mejorar, pero seguiré haciendo cositas seguro! Yo el material lo compré aquí. Nos leemos!

miércoles, 28 de marzo de 2012

D'Noces


Fa uns dies vaig resultar afortunada en el sorteig que feia D'Noces entre els seus seguidors a facebook, aquí, i avui us ensenyo el meu "premi", que ja veureu que és per llepar-se'n els dits!
***
Hace unos días resulté afortunada en el sorteo que hacía D'Noces entre sus seguidores en facebook, aquí, y hoy os enseño mi "premio", que ya veréis que es para chuparse los dedos!


Es tracta d'un mini candy buffet, en aquest cas de temàtica romàntica, un regal ideal per sorprendre a algú especial, o per celebrar una festa pre-boda! El que veieu a les fotos em va arribar per correu, i l'he muntat jo, que és una de les opcions que dóna D'Noces, enviar el material i que tu t'ho facis a casa, una bona manera per estalviar uns euros!
***
Se trata de un mini candy buffet, en éste caso de temática romántica, un regalo ideal para sorprender a alguien especial, o para celebrar una fiesta pre-boda! El que veis en las fotos me llegó por correo, y lo he montado yo, que es una de las opciones que da D'Noces, enviar el material y que tú te lo montes en casa, una buena forma para ahorrar unos euros!



A més D'Noces, no només fa mini candys, també organitza events de tot tipus i regals personalitzats per qualsevol ocasió... i fins i tot detallets, com el següent, un pin de feltre ideal per a comiats de solter/a, no us sembla?
***
Además D'Noces, no sólo hace mini candys, también hace detalles personalizados, regalos para embarazadas y bebés, decoración para fiestas y bodas... y hasta algunos detallitos, cómo el siguiente, un pin de fieltro ideal para despedidas de soltero/a, no os parece?



Finalment ensenyar-vos també un detallet que em va fer arribar la Montse, de D'Noces, una flor d'un dels seus rams de botons... recordeu l'entrada dels botons com a part del casament (aquí)? Doncs aquí una altra idea per sumar-hi!
***
Finalmente enseñaros también un detallito que me hizo llegar Monste, de D'Noces, una flor de uno de sus ramos de botones... recordáis la entrada de los botones cómo parte de una boda (aquí)? Pues ahí va otra idea para sumarle!


Què us ha semblat aquest regalàs? Recordeu que podeu consultar el blog de D'Noces aquí, o seguir els seus treballs al facebook, aquí. I si voleu contactar amb D'Noces per correu, ho podeu fer a d-noces@d-noces.com   Ens llegim!
***
Qué os parece éste regalazo? Recordad que podéis consultar el blog de D'Noces aquí, o seguir sus trabajos en facebook, aquí. Si quereís contactar con D'Noces por correo, lo podéis hacer en d-noces@d-noces.com Nos leemos!

martes, 27 de marzo de 2012

Casament : Turquesa i Rosa // Boda : Turquesa y Rosa


El turquesa i el rosa no són dos colors que acostumi a col·locar junts en la meva vida diària, i potser mai se m'hagués acudit posar-los junts en la decoració d'un casament, fins que he vist les següents imatges... que m'han robat el cor!
***
El turquesa y el rosa no son dos colores que acostumbre a poner juntos en mi vida diaria, y quizás nunca se me hubiese ocurrido ponerlos juntos en la decoración de una boda, hasta que he visto las siguientes imágenes... que me han robado el corazón!

Vist aquí

La vaixella d'estil vintage, ha contribuït molt també a que aquesta decoració m'agradés tant... aquests plats i aquestes tasses... són fantàstics!
***
La vajilla de estilo vintage, ha contribuido mucho también a que ésta decoración me gustase tanto.... éstos platos y tazas... son fantásticos!

Vist aquí

En aquesta boda, tot està perfectament adaptat a aquests dos colors, mireu sinó, el ram i el pastís, evidentment, combinant turquesa i rosa...
***
En ésta boda, todo está perfectamente adaptado a éstos dos colores, mirad sino, el ramo y el pastel, evidentemente, combinando turquesa y rosa...

Vist aquí

Una de les idees que més m'ha agradat d'aquestes imatges... és la forma de decorar les taules amb ampolletes amb vidre turquesa i una simple flor en cada una... ho trobo preciós!
***
Una de las ideas que más me ha gustado de éstas imágenes... es la forma de decorar las mesas con botellitas de cristal turquesa y una simple flor en cada una... me parece precioso!


Vist aquí

Què me'n dieu? Us agrada aquesta combinació per un casament 100% vintage i 100% romàntic? Ens llegim!
***
Qué os parece? Os gusta ésta combinación para una boda 100% vintage y 100% romántica? Nos leemos!




lunes, 26 de marzo de 2012

Decoració : Flors // Decoración : Flores


Ahir us parlava de la flor de mimosa... i avui us vull ensenyar algunes de les flors que decoren casa nostra, però no flors naturals en aquest cas... així que avui vull reivindicar la flor de plàstic!
***
Ayer os hablaba de la flor de mimosa... y hoy os quiero enseñar algunas de las flores que decoran nuestra casa, pero no flores naturales en éste caso... así que hoy quiero reivindicar la flor de plástico!



M'encanta la que apareix a la imatge superior, que simula tenir aigua, que en realitat és un tipus de silicona, aquest model és de SIA, podeu consultar el seu web aquí, el següent "model" també és d'aquesta firma...
***
Me encanta la que aparece en la imagen superior, que simula tener agua, que en realidad es un tipo de silicona, éste modelo es de SIA, podéis consultar su web aquí, el siguiente "modelo" también es de ésta firma...


Ja veieu que l'orquídia també simula aigua... // Ya veis que la orquídea también simula agua...


En la imatge superior, la petita decoració que llueix en el mirall de la meva (nostra) habitació, que m'encanta!!! El potet el vaig comprar aquí, i les floretes no ho recordo... us agrada com queden? També tinc flors naturals... com una nadala que està una mica despistada...
***
En la imagen superior, la pequeña decoración que luce en el espejo de mí (nuestra) habitación, que me encanta!!! El tarrito lo compré aquí, y las florecitas no lo recuerdo... os gusta cómo quedan? También tengo flores naturales... cómo una flor de pascua que anda un poco despistada...



Us han agradat aquestes flors de plàstic tan naturals? Espero que si, ens llegim!
***
Os han gustado éstas flores de plástico tan naturales? Espero que sí, nos leemos!


PS: Us recordo que podeu veure els detallets de casament "untocdelila" aquí!

domingo, 25 de marzo de 2012

Flors : Mimosa // Flores : Mimosa


Des de fa uns dies no paro de veure arbres de mimosa florits i fantàtics, i estic pensant en "robar-ne" una mica per decorar tots els racons de casa meva...
***
Des de hace algunos días no paro de ver árboles de mimosa llenos de flores y fantásticos, y estoy pensando en "robar" unas cuantas flores para decorar todos los rincones de mí casa...

Vist aquí

És una bona manera de portar la primavera a casa vostra, no us sembla? Tot i que perquè ens hem de quedar només amb la decoració de casa... què us sembla incorporar aquesta flor al vostre casament?
***
Es una buena forma de traer la primavera en vuestra casa, no os parece? Aunque porqué nos tenemos que quedar sólo con la decoración de casa... qué os parece incorporar ésta flor en vuestra boda?

Vist aquí

Què me'n dieu dels següent ram... no és fantàstic?
***
Qué me decís de los siguiente ramo... no es fantástico?

Vist aquí

O aquest centre de taula... // Ó éste centro de mesa...


Vist aquí

També queda fantàstica per completar la decoració floral del casament, sense ser necessàriament la flor principal, i sinó mireu la següent imatge...
***
También queda fantástica para completar la decoración floral de vuestra boda, sin ser necesariamente la flor principal, y si no mirad la siguiente imagen...


Vist aquí

O com a flors de solapa... // Ó cómo flores de solapa...

Vist aquí

I a vosaltres us agrada la flor de la mimosa? Us animeu a portar-la a casa? Ens llegim!
***
Y a vosotros os gusta la flor de la mimosa? Os animáis a traerla a casa? Nos leemos!


PS : Si voleu veure els detallets "untocdelila" ho podeu fer aquí!

sábado, 24 de marzo de 2012

Detalls Casament : Oli Oliva // Detalles Boda : Aceite de Oliva


Avui us vull ensenyar els detallets que vaig preparar per un casament, es tracta de ampolletes d'oli d'oliva...
***
Hoy os quiero enseñar los detallitos que preparé para una boda, se trata de botellitas de aceite de oliva...



Es tracta d'ampolletes de 100 ml amb tap de suro per dins i fusta sense polir per fora, i d'un oli d'oliva verge extra...
***
Se trata de botellitas de 100 ml con tapón de corcho por dentro y madera sin pulir por fuera, y de un aceite de oliva virgen extra...


En aquest cas, per decorar els detalls, vaig escollir ràfia natural, ja que anava molt bé amb el color del tap i a més al ser un detall de casament tan natural, crec que el conjunt quedava millor així!
***
En éste caso, para decorar los detalles, escogí rafia natural, ya que iba muy bien con el color del tapón y además tratándose de un detalle de boda tan natural, creo que el conjunto quedaba mejor así!


L'etiqueta, molt simple, seguint amb el disseny de la resta del detall, però amb unes olivetes dibuixades...!
***
La etiqueta, muy simple, siguiendo el diseño del resto del detalle, pero con unas aceitunas dibujadas...!


Què us sembla el detallet més mediterrani de tots? Avui és el gran dia per aquesta parella, així que moltes felicitats!! Ens llegim!
***
Qué os parece el detallito más mediterráneo de todos? Hoy es el gran día para ésta pareja, así que muchas felicidades!! Nos leemos!


jueves, 22 de marzo de 2012

Casament : Botons // Boda : Botones


A vegades elements tan quotidians com els botons, poden marcar la diferència en la decoració del vostre casament, i mai millor dit, com a mostra, un botó!
***
A veces elementos tan cotidianos cómo los botones, pueden marcar la diferencia en la decoración de vuestra boda, y nunca mejor dicho, cómo muestra, un botón!

Vist aquí

Què us semblen aquests botons com a flor de solapa per als nois del casament? També queda súper xulo decorar els posa espelmes amb botons, en aquest cas en forma de cor...
***
Qué os parecen éstos botones cómo flor de solapa para los chicos de la boda? También queda súper chulo decorar los porta velas con botones, en éste caso en forma de corazón...

Vist aquí

També podeu utilitzar els botons per decorar simplement els detallets, com en la següent imatge...
***
También podéis utilizar los botones para decorar simplemente los detallitos, cómo en la siguiente imagen...
Vist aquí
Vist aquí


Les bossetes amb la "o" com a botonet no pot ser més genial...
***
Las bolsitas con la "o" cómo botoncito no puede ser más genial...

Vist aquí

Com a decoració per els tovallons també és molt xulo... i no cal que sigui per a casament, ho podeu fer a casa quan tingueu convidats!
***
Cómo decoración para las servilletas también queda muy chulo... y no hace falta que sea para boda, lo podéis hacer en casa cuando tengáis invitados!

Vist aquí

En la imatge superior l'han fet servir per a decorar unes taronges com a "escort cards", i la imatge següent serveixen per decorar un pastís fantàstic!
***
En la imagen superior lo han utilizado para decorar unas naranjas cómo "escort cards", y la imagen siguiente sirve para decorar un pastel fantástico!

Vist aquí

Què us sembla incorporar els botons en la celebració del vostre casament? Us agrada la idea? Ens llegim!
***
Qué os parece incorporar los botones en la celebración de vuestra boda? Os gusta la idea? Nos leemos!

PS: Si voleu veure els detallets "untocdelila" ho podeu fer aquí!

miércoles, 21 de marzo de 2012

DIY Save the Date


Avui us vull ensenyar un DIY de uns "Save the Date" fantàstics en forma de vinil, que a més va acompanyat de les plantilles per si ho voleu fer vosaltres mateixos...
***
Hoy os quiero enseñar un DIY de unos "Save the Date" fantásticos en forma de vinilo, que además va acompañado de las plantillas por si queréis hacerlo vosotros mismos...

Vist aquí

A més, el que em sembla genial, és que va acompanyat del cd amb les cançons del casament, i jo crec que pot servir com a detallet avançat, no us sembla?
***
Además, lo que me parece genial, es que va acompañado del cd con las canciones de la boda, y yo creo que puede servir cómo detallito avanzado, no os parece?

Vist aquí
A més el tutorial, aquí, va acompanyat de les plantilles per fer-ho...
***
Además el tutorial, aquí, va acompañado de las plantillas para hacerlo...

Vist aquí

Penso que si ho voleu fer directament com a detallet de casament també queda genial, no us sembla? Jo crec que ho faré per posar les cançons del casament, ja que el DJ ens les va donar en un cd...
***
Pienso que si lo queréis hacer directamente cómo detallito de boda también queda genial, no os parece? Yo creo que lo haré para poner las canciones de la boda, ya que el DJ nos las dio en un cd...

Vist aquí

Què us sembla aquesta idea com a "save the date" - detall casament - record casament?? Espero que us agradi tant com a mi! Ens llegim!
***
Qué os parece ésta idea cómo "save the date" - detalle boda - recuerdo boda?? Espero que os guste tanto como a mí! Nos leemos!

PS: Si voleu veure els detallets "untocdelila" ho podeu fer aquí!


martes, 20 de marzo de 2012

DIY : Segells de targeta // DIY : Sellos de tarjeta


A vegades trobes idees a internet que t'obren un món de possibilitats... això és el que m'ha passat a mi quan he descobert aquest DIY aquí!
***
A veces encuentras ideas en internet que te abren un mundo de posibilidades... eso es lo que me ha pasado a mí cuándo he descubierto éste DIY aquí!

Vist aquí

Es tracta de fer els teus propis segells o tampons a partir de goma... en aquest cas el disseny és molt simple però el resultat queda genial per decorar sobres, com en la imatge superior... o per decorar targetes, com en la imatge següent...
***
Se trata de hacer tus propios sellos o tampones a partir de goma... en éste caso el diseño es muy simple pero el resultado queda genial para decorar sobres, como en la imagen superior... o para decorar tarjetas, como en la imagen siguiente...

Vist aquí

A l'enllaç hi trobareu les instruccions, que simplement consisteixen en calcar sobre la goma la forma de la targeta i tallar-la fins a obtenir el segell... fàcil, no?
***
En el enlace encontraréis las instrucciones, que simplemente consisten en calcar sobre la goma la forma de la tarjeta y cortarla hasta obtener el sello... fácil, no?

Vist aquí
Vist aquí

Com que la idea m'ha encantat... he estat "investigant" el tema i he trobat un blog, de Ishtar Olivera, aquí, on hi ha un tutorial fantàstic amb enllaços de compra sobre el tema dels segells carvats en goma, aquí!
***
Como la idea me ha encantado... he estado "investigando" el tema y he encontrado un blog, de Ishtar Olivera, aquí, dónde hay un tutorial fantástico con enlaces de compra sobre el tema de los sellos carvados en goma, aquí!

Vist aquí

Aquests són la meva primera prova, en vindran més... // Éstos son la primera prueba, vendrán más...


 
Us ha agradat el post? Hi veieu les mateixes possibilitats que jo? Ens llegim!
***
Os ha gustado el post? Veis las mismas posibilidades que yo? Nos leemos!

PS: Si voleu veure els detallets "untocdelila" ho podeu fer aquí!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...