viernes, 30 de septiembre de 2011

Una idea divertida...

Com que encara tinc tot el tema del nostre casament tant recent (no fa ni un mes), no paro de veure coses increïbles per internet, que m'hagués agradat incorporar a la nostra celebració...!

Avui vull parlar del "photobooth" o "fotomatón" o potser seria millor anomenar-los "photocalls"... en fi, la idea és posar caretes, ulleres, marcs per tal de que els nuvis i amics es puguin fer fotos divertides que quedin per la posteritat!


                                                                                      vist aquí

N'hi ha de tots tipus, i a la botiga Etsy està pleeeena d'accessoris per a fer fotos realment divertides, des de unes pissarres personalitzables, com aquestes :


que les podeu trobar aquí, o els de més avall que els podeu trobar aquí






També es pot donar un toc més "glamourós" amb un marc d'estil vintage, que és una opció que en un casament d'estil més romàntic pot quedar molt xulo.




Podeu trobar aquest estil de marcs en una botiga fantàstica, que trobareu aquí, i que venen coses tant estupendes com aquesta...



Si us decanteu per la opció més divertida, també podeu optar per a utilitzar caretes, com ho van fer els nois de mr.wonderful (de qui ja us vaig parlar), com ho podeu veure aquí:


És una bona idea, no us sembla? Ens llegim!

jueves, 29 de septiembre de 2011

Chie Mihara

Avui us vull parlar de sabates... que em tornen boja!  Concretament de Chie Mihara, una marca fantàstica amb uns dissenys increïbles, i que a més són còmodes!!


Les fabriquen a Elda, València, i la seva dissenyadora és qui dona nom a la marca... es tracta de una noia de pares japonesos nascuda a Porto Alegre, Brasil. Va estudiar disseny a Japó i Estats Units i finalment als 27 anys va arribar a València, on va treballar uns anys fins a crear la seva pròpia firma l'any 2001...


El secret de la comoditat d'aquestes sabates taaaant boniques segurament radica en que la seva dissenyadora va treballar un temps en una botiga de SABATES ORTOPÈDIQUES!!!

A mi m'agraden totes, però aquestes botes em tenen el cor robat...!


Finalment, us vull mostrar com vaig descobrir aquesta firma, que ja no podré oblidar... i és que va ser l'escollida per a les meves sabates de núvia, i no me'n penedeixo ja que vaig aguantar amb els talons fins al final!


Estan totes disponibles a la seva botiga online, i també les podeu trobar a les botigues CASAS, però si no sabeu on trobar-les, envieu un mail a comercial@chiemihara.com i us assessoraran sobre on podeu aconseguir-les!! Ah, a més si  Elda us cau a prop de casa, també hi ha un outlet (cosa que pot ajudar ja que el preu no és baix...!)

Espero que us hagin agradat, ens llegim!



miércoles, 28 de septiembre de 2011

Ocellets...

Avui us vull ensenyar una parelleta que em va enamorar des del primer moment en que els vaig veure...

 

Van presidir el pastís nupcial el dia del nostre casament, les figures clàssiques no ens convencien, i ens vam decantar per aquesta opció, que ens va encantar des del primer moment en que els vam veure... ens vam decidir i quan van arribar a casa... embolcallats amb molt bon gust, i amb una targeta personalitzada escrita a mà per la noia que els fa... quina alegria!

A més no només hi ha parelletes, també els venen individualment...


Aquests ocellets taaant fantàstics els podeu trobar a cottonbirddesign, una botiga virtual es troba a Etsy.

A l'hora de regalar els nuvis als amics "casaderos" ens vam decantar per una opció més clàssica, però amb un toc divertit, ja que es fan un petó degut a l'iman que tenen a la boca...



Els podeu trobar online en aquest enllaç, jo personalment els vaig comprar en una bomboneria! Però si voleu sorprendre als vostres amics i donar-li un toc encara més divertit, us recomano un descobriment que he fet fa poquet, que sinó...




Són de mr.wonderful, una empresa fantàstica de Barcelona, que fa coses mooolt xules, a més els podeu personalitzar! 






Espero que us hagi agradat, ens llegim!





martes, 27 de septiembre de 2011

Primers passos...




Avui comença l'aventura d'aquest blog, la idea és que hi trobeu bones idees i coses boniques.

Ens llegim!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...