viernes, 30 de septiembre de 2011

Una idea divertida...

Com que encara tinc tot el tema del nostre casament tant recent (no fa ni un mes), no paro de veure coses increïbles per internet, que m'hagués agradat incorporar a la nostra celebració...!

Avui vull parlar del "photobooth" o "fotomatón" o potser seria millor anomenar-los "photocalls"... en fi, la idea és posar caretes, ulleres, marcs per tal de que els nuvis i amics es puguin fer fotos divertides que quedin per la posteritat!


                                                                                      vist aquí

N'hi ha de tots tipus, i a la botiga Etsy està pleeeena d'accessoris per a fer fotos realment divertides, des de unes pissarres personalitzables, com aquestes :


que les podeu trobar aquí, o els de més avall que els podeu trobar aquí


També es pot donar un toc més "glamourós" amb un marc d'estil vintage, que és una opció que en un casament d'estil més romàntic pot quedar molt xulo.
Podeu trobar aquest estil de marcs en una botiga fantàstica, que trobareu aquí, i que venen coses tant estupendes com aquesta...Si us decanteu per la opció més divertida, també podeu optar per a utilitzar caretes, com ho van fer els nois de mr.wonderful (de qui ja us vaig parlar), com ho podeu veure aquí:


És una bona idea, no us sembla? Ens llegim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...