jueves, 27 de septiembre de 2012

Idees Low Cost : Centres de taula // Ideas Low Cost : Centros de mesa

 
 
Si voleu estalviar sense perdre l'estil el dia del vostre casament, us proposo uns quants centres de taula originals i low cost, a veure què us semblen!
***
Si queréis ahorrar sin perder el estilo el día de vuestra boda, os propongo unos cuántos centros de mesa originales y low cost, a ver qué os parecen!
 
Image 1
Vist aquí
 
La primera idea m'ha encantat per lo simple que és i per lo bé que queda... només un parell de gots de tubo amb sorreta o pedres, una planteta (ja coneixeu la meva debilitat per les suculentes) i una espelma en l'altre... fàcil, fàcil i baratet!!
***
La primera idea me ha encantado por lo simple que es y por lo bien que queda... sólo un par de vasos de tubo con arenita o piedras, una planta (ya conocéis mi debilidad por las suculentas) y una vela en el otro... fácil,fácil y baratito!!
 
Vist aquí
 
La idea de reciclar ampolles per els centres de taula també m'agrada molt, són uns bons gerros, i una manera original de presentar les flors del vostre gran dia, i a més potenciem el reciclatge...!
***
La idea de reciclar botellas para los centros de mesa también me gustan mucho, son unos buenos jarrones y una forma original de presentar las flores de vuestro gran día, y además potenciamos el reciclaje...!
 
Vist aquí
 
I una última proposta de centre de taula low cost, un gerros de vidre, amb sorra de platja i espelmetes d'aquestes primes, m'agrada bastant l'efecte que s'aconsegueix, què us sembla a vosaltres?
***
Y una última propuesta de centros de mesa low cost, unos jarrones de cristal con arena de playa y velitas de éstas delgaditas, me gusta bastante el efecto que se consigue, qué os parece a vosotras?
 
Vist aquí
 
Bé, què us semblen les idees d'avui? Alguna proposta? Ens llegim!!
***
Bueno, qué os parecen las ideas de hoy? Alguna propuesta? Nos leemos!!
 


martes, 25 de septiembre de 2012

Inspiració : Flors // Inspiración : Flores

 
 
Avui només us deixo amb una imatge que demostra que no cal complicar-se molt la vida per aconseguir una decoració floral fantàstica...! 
***
Hoy sólo os dejo con una imagen que demuestra que no es necesario complicarse mucho la vida para conseguir una decoración floral fantástica...! 


Pinned Image
Vist aquí

 
Espero que us agradi i que us inspiri! Ens llegim!!
***
Espero que os guste y os inspire! Nos leemos!!!
 
 
 


lunes, 24 de septiembre de 2012

Cintes de Casament // Cintas de Boda

 
Hola de nou... ha passat bastant temps des de l'últim post, peeeeerò hi ha un bon motiu, i és que estava gaudint de les meves merescudes vacancetes! Dit això, avui us porto idees genials per fer amb cintes, si, si les típiques de merceria... aquí va la primera;
***
Hola de nuevo... ha pasado mucho tiempo desde el último post, peeeero hay un buen motivo, y es que estaba gozando de mis merecidas vacaciones! Dicho esto, hoy os traigo unas ideas geniales para hacer con cintas, sisi las típicas de mercería... ahí va la primera;
 
Vist aquí
 
Em sembla una idea fantàstica per decorar un racó de la vostra celebració, i a més ho podeu fer adaptant-ho als colors del vostre casament! Trobareu el tutorial aquí!
***
Me parece una idea fantástica para decorar un rincón de vuestra celebración, y además lo podéis adaptar a los colores de vuestra boda! Encontraréis el tutorial aquí!
 
 
diy-ribbonwand-08
Vist aquí
 
La idea de la imatge superior és de Green Wedding Shoes, les cintes es fan servir per crear "pompons" per rebre els nuvis, com a substitut de l'arròs o els pètals... però a més us explica com crear uns programes de boda fantàstics... jo aquesta idea la compro!
***
La idea de la imagen superior es de Green Wedding Shoes, las cintas las utilizan para crear "pompones" para recibir a los novios, como sustituto del arroz o los pétalos... pero además os cuenta cómo crear unos programas de boda fantásticos... yo ésta idea la compro!
 
diy-ribbonwand-10
Vist aquí
Del mateix blog és la idea següent, perquè els convidats sàpiguen a quina taula han de seure...
***
Del mismo blog es la idea siguiente, porque los invitados sepan en qué mesa tienen que sentarse...
 
Vist aquí
wedding favors macaroons
Vist aquí
 
I per acabar una idea genial per donar un toc personal a la vostra cerimònia, amb cintes, clar! A veure si us agrada!
***
Y para terminar una idea genial para dar un toque personal a vuestra ceremonia, con cintas, claro! A ver si os gusta!

Cute idea: Ribbon aisle runner
Vist aquí
Si us agrada aquesta última idea, penseu que també podeu decorar les cadires de la cerimònia amb cintes dels mateixos tons... pot quedar fantàstic! Ens llegim!!
***
Si os gusta ésta última idea, pensad que tambié podéis decorar vuestras sillas de la ceremonia con cintas en los mismos tonos... puede quedar fantástico! Nos leemos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...