lunes, 24 de septiembre de 2012

Cintes de Casament // Cintas de Boda

 
Hola de nou... ha passat bastant temps des de l'últim post, peeeeerò hi ha un bon motiu, i és que estava gaudint de les meves merescudes vacancetes! Dit això, avui us porto idees genials per fer amb cintes, si, si les típiques de merceria... aquí va la primera;
***
Hola de nuevo... ha pasado mucho tiempo desde el último post, peeeero hay un buen motivo, y es que estaba gozando de mis merecidas vacaciones! Dicho esto, hoy os traigo unas ideas geniales para hacer con cintas, sisi las típicas de mercería... ahí va la primera;
 
Vist aquí
 
Em sembla una idea fantàstica per decorar un racó de la vostra celebració, i a més ho podeu fer adaptant-ho als colors del vostre casament! Trobareu el tutorial aquí!
***
Me parece una idea fantástica para decorar un rincón de vuestra celebración, y además lo podéis adaptar a los colores de vuestra boda! Encontraréis el tutorial aquí!
 
 
diy-ribbonwand-08
Vist aquí
 
La idea de la imatge superior és de Green Wedding Shoes, les cintes es fan servir per crear "pompons" per rebre els nuvis, com a substitut de l'arròs o els pètals... però a més us explica com crear uns programes de boda fantàstics... jo aquesta idea la compro!
***
La idea de la imagen superior es de Green Wedding Shoes, las cintas las utilizan para crear "pompones" para recibir a los novios, como sustituto del arroz o los pétalos... pero además os cuenta cómo crear unos programas de boda fantásticos... yo ésta idea la compro!
 
diy-ribbonwand-10
Vist aquí
Del mateix blog és la idea següent, perquè els convidats sàpiguen a quina taula han de seure...
***
Del mismo blog es la idea siguiente, porque los invitados sepan en qué mesa tienen que sentarse...
 
Vist aquí
wedding favors macaroons
Vist aquí
 
I per acabar una idea genial per donar un toc personal a la vostra cerimònia, amb cintes, clar! A veure si us agrada!
***
Y para terminar una idea genial para dar un toque personal a vuestra ceremonia, con cintas, claro! A ver si os gusta!

Cute idea: Ribbon aisle runner
Vist aquí
Si us agrada aquesta última idea, penseu que també podeu decorar les cadires de la cerimònia amb cintes dels mateixos tons... pot quedar fantàstic! Ens llegim!!
***
Si os gusta ésta última idea, pensad que tambié podéis decorar vuestras sillas de la ceremonia con cintas en los mismos tonos... puede quedar fantástico! Nos leemos!

1 comentario:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...