miércoles, 30 de octubre de 2013

DIY : Decoració Halloween // DIY : Decoración Halloween

 
Hola!!! Avui us porto unes quantes idees fàcils, fàcils de fer per decorar Halloween. He de confessar que és una festa que mai he celebrat, ja que aquí es porta més la castanyada, però realment per la xarxa trobes taaaantes idees de decoració i tant divertides que potser quan el petitó sigui més gran, alguna cosa haurem de fer! Per començar uns posa-espelmes molt xulos fets amb venes i una parell d'ulls!
***
Hola!!! Hoy os traigo unas cuántas ideas fáciles, fáciles de hacer para decorar Halloween. Tengo que confesar que es una fiesta que nunca hemos celebrado, ya que aquí lo que hacemos es la "castañada", pero realmente por la red te encuentras taaaaantas ideas de decoración y tan divertidas que a lo mejor cuando el pequeño crezca un poco algo tendremos que hacer! Para empezar unos posa-velas muy chulos hechos con vendas y un par de ojos!
 
Vist aquí
 
També m'ha agradat molt aquesta garlanda de fantasmes DIY, trobareu el tutorial en el link de sota l'imatge!
***
También me ha gustado mucho ésta guirnalda de fantasmas DIY, encontraréis el tutorial en el link de debajo de la imagen!
 
halloween decor, ghost garland, halloween crafts, DIY garland, light up garland, ghosts
Vist aquí
 
Per últim el projecte DIY que més gràcia m'ha fet, i que ha de ser estupendo per fer amb els nens, es tracta d'uns fantàstics ratpenats fets amb oueres de cartró (no sé si es diu així) i fantasmes fets amb fulles. Divertit i a més fomenta el reciclatge!
***
Por último el proyecto DIY que más me ha gustado, y que tiene que ser estupendo para hacerlo con los niños, se trata de unos fantásticos murciélagos hechos con hueveras de cartón (no se cómo se dice) y fantasmas hechos con hojas. Divertido y además fomenta el reciclaje!
 
EggCartonBatsGhostLeavesFinale
Vist aquí
 
Espero que us hagin agradat aquestes idees DIY de decoración para Halloween! Ens llegim!!
***
Espero que os hayan gustado éstas ideas DIY de  decoración para Halloween! Nos leemos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...