jueves, 25 de septiembre de 2014

Jack n' Jill o la mejor pasta de dientes // Jack n' Jill o la millor pasta de dents

 


 
¡Hola! Hoy os quiero hablar de un GRAN descubrimiento, que por supuesto podéis encontrar en nuestra tienda online Petit Tresor, se trata del dentífrico más seguro para los niños, orgánico, original, delicioso... Jack n' Jill!!!
***
Hola! Avui us vull parlar d'un GRAN descobriment, que per suposat podeu trobar en la nostra botiga online Petit Tresor, es tracta de la pasta de dents més segura per els nens, orgànica, original, deliciosa... Jack n' Jill!!!
 
Vist aquí
 
Jack n' Jill es una marca que nació en Melbourne hace más de 20 años, aunque ahora también tienen sede en Reino Unido. Hace unos años el matrimonio que la regenta tuvo su primer bebé, y nació en ellos la preocupación (que por cierto, comparto) de saber y evitar tanto como fuera posible la exposición de sus hijos a químicos y productos nocivos. Al no encontrar ninguna gama para niños pequeños en lo relacionado con la higiene bucal, y con la experiencia que tenían como químicos, crearon la pasta de dientes más segura y natural del mercado, y de paso la hicieron divertida y deliciosa!
***
Jack n' Jill és una marca que va néixer a Melbourne fa 20 anys, tot i que ara també tenen seu a Regne Unit. Fa uns anys quan el matrimoni que la regenta van tenir el seu primer fill, i va néixer en ells la preocupació (que per cert, comparteixo) de saber i evitar  tant com fós possible l'exposició dels seus fills a químics i productes nocius. Al no trobar cap gama per a nens petits en el relacionat amb la higiene bucal i amb l'experiència que tenien com a químics, van crear la pasta de dents més segura i natural del mercat, i de pas la van fer divertida i deliciosa!
 
Vist aquí
Su línea de dentífricos naturales y orgánicos está especialmente pensada para los más pequeños, así que es 100% seguro en el caso que se traguen un poquito... También disponen de unos cepillos de dientes biodegradables hechos de almidón de maíz, con un diseño muy original que encantará a los más pequeños (y a sus mamás...!)
***
La seva línia de pasta dents natural i orgànica està especialment pensada per els més petits, així que és 100% segura en el cas que se l'empassin... També disposen d'uns raspalls de dents biodegradables fets de midó de blat de moro, amb un disseny molt original que encantarà als més petits (i a les seves mares...)
 
Vist aquí
Por lo que respecta a los ingredientes, la pasta de dientes Jack n' Jill es totalmente libre de OGM's y de derivados del aceite de palma. Su principal ingrediente es la caléndula orgánica, con poderes curativos y antinflamatorios, también contiene xilitol, glicerina vegetal (de coco), agua, sabores orgánicos certificados de fresa, grosella negra, frambuesa, arándano y plátano... en fin, una delicia 100% segura para los niños!
***
Pel que fa als ingredients, la pasta de dents Jack n' Jill és  totalment lliure de OGM's i de derivats de l'oli de palma, i el seu ingredient principal és l'extracte de calèndula orgànica, amb poders curatius i antiinflamatoris, també conté xilitol, glicerina vegetal (de coco), aigua, sabors orgànics ceritficats, de maduixa, grosella negra, maduixa, móra i plàtan... en fi, una delícia 100% segura per els nens!
 
Vist aquí
Mi bebé todavía es demasiado pequeño para lavarse los dientes (tiene 4) pero yo he probado éste dentífrico orgánico, y puedo garantizar que es una pasada! Bueno, si os animáis a probar, ya sabéis, Petit Tresor, y recordad que en el facebook del blog encontraréis un código de descuento! Nos leemos!
***
El meu nadó encara és massa petit per rentar-se les dents (en té 4) però jo he provat aquesta pasta de dents orgànica, i puc garantir que és una passada! Bé, si us animeu a provar ja ho sabeu, Petit Tresor, i recordeu que al facebook del blog hi trobareu un codi de descompte! Ens llegim!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...