martes, 12 de junio de 2012

Casament : La Vie en Rose // Boda : La Vie en Rose


Avui em fa molta il·lusió ensenyar-vos les fotos fantàstiques fotos d'un casament "nacional" que no té res a envejar a les fotos que ens arriben de l'altra punta de l'oceà...
***
Hoy me hace mucha ilusión enseñaros las fantásticas fotos de una boda "nacional" que no tiene nada que envidiar a las fotos que nos llegan de la otra punta del océano...


Tots els detalls d'aquest casament d'estil vintage són en tons roses, el que li confereix a tota la decoració un aire romàntic fantàstic!
***
Todos los detalles de ésta boda de estilo vintage son en tonos rosas, lo que confiere a toda la decoración un aire romántico fantástico!


La taula dolça és encara més dolça amb aquesta decoració...!
***
La mesa dulce es aún más dulce con ésta decoración...!Per a la decoració de la cerimònia, van optar per la utilització de puntes, el que li dóna un toc vintage preciós...
***
Para la decoración de la ceremonia, optaron para la utilización de puntas, lo que le da un toque vintage precioso...


Les fotos d'aquest fantàstic casament són de la fotògrafa Mireia Cordomí, podeu seguir el seu blog aquí, cosa que us recomano ja que hi ha fotos precioses i casaments fantàstics!!!!
***
Las fotos de ésta fantástica boda son de la fotógrafa Mireia Cordomí, podéis seguir su blog aquí, cosa que os recomiendo, ya que hay fotos preciosas y bodas fantásticas!!!!


Des d'aquí vull donar les gràcies a la Mireia per la seva amabilitat a l'enviar-me les fotos, i dir-li que continuï fent la feina tant fantàstica que fa! Gràcies!! Ens llegim!
***
Des de aquí quiero dar las gracias a Mireia por su amabilidad al enviarme las fotos y decirle que siga haciendo el trabajo tan fantástico que hace! Gracias!! Nos leemos!


2 comentarios:

  1. Tens un blog encantador, delicat i original como totes les coses bones que hi ha aquesta vida.
    ES genial tobar gent com tu aquest mont.
    Petunicus

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...