viernes, 15 de junio de 2012

Casament : Mint // Boda : Mint


Booon dia! Ja haureu sentit que el color de la temporada és el "mint", així que avui us porto unes quantes propostes per incorporar-lo en el vostre casament... a veure què us sembla!
***
Bueeenos días! Ya habréis oído que el color de la temporada es el "mint", así que hoy os traigo unas cuantas propuestas para incorporarlo en vuestra boda... a ver qué os parece!

Vist aquí

Una bona idea és incorporar el mint en els complements, per exemple les sabates... depèn molt de l'estilisme general, però és una bona opció...! També ho és, vestir-hi a les dames d'honor, si en teniu, és clar!
***
Una buena idea es incorporar el mint en los complementos, por ejemplo, los zapatos... depende mucho de el estilismo general, pero es una buena opción...! También lo es vestir a las damas de honor, si las tenéis, claro! 

Vist aquí

I si voleu portar el color mint "fins a les últimes conseqüències", podeu buscar un vestit en aquest to, i ser una núvia la mar d'original...
***
Y si queréis llevar el color mint "hasta las últimas consecuencias", podéis buscar un vestido en éste tono, y ser una novia la mar de original...

Vist aquí

Si vosaltres sou núvies més convencionals, podeu posar un toc de mint en la rebosteria, per exemple, o no és fantàstic aquest pastís...??
***
Si vosotras sois novias más convencionales, podéis poner un toque de mint en la repostería, por ejemplo, o no es fantástico éste pastel...??
 
Vist aquí

També pot ser una bona opció posar el color mint a les invitacions o als detalls per els vostres convidats, com aquests fantàstics macarons!
***
También puede ser una buena opción poner el color mint en las invitaciones o en los detallitos para vuestros invitados, cómo éstos fantásticos macarons!
Vist aquí

I a vosaltres us agrada el color mint? El posaríeu en el vostre casament? Ens llegim!!
***
Y a vosotras os gusta el color mint? Lo pondríais en vuestra boda? Nos leemos!!

3 comentarios:

  1. Me encanta el Mint, se me van los ojos siempre que lo veo!! Lo veo ideal para una boda, gracias por el post! Besitos

    ResponderEliminar
  2. Es un color precioso, cada vez me gusta más!!! Y la verdad es que para una boda es ideal.

    Besos!

    ResponderEliminar
  3. Sens dubte és el color més de moda!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...