lunes, 25 de junio de 2012

Idees d'una festa infantil // Ideas de una fiesta infantil


He trobat les imatges d'una fantàstica festa infantil aquí, i a més va acompanyada dels enllaços dels tutorials, la qual cosa és molt útil si voleu "plagiar" alguna de les idees...
***
He encontrado una fantástica fiesta infantil aquí, y además va acompañada de enlaces con tutoriales, lo cual es muy útil si queréis "plagiar" alguna de las ideas...

Hot Air Balloon Birthday Party
Vist aquí

Si voleu fer un arc de globus com el que apareix en la imatge superior, podeu aprendre com es fa aquí...
***
Si queréis hacer un arco con globos como el que aparece en la imagen superior, podéis aprender cómo se hace aquí...

Vist aquí

Per les invitacions, han utilitzats uns sobres personalitzats amb una foto de la petita protagonista de la festa, si us agrada i voleu copiar aquesta idea... a continuació trobareu els passos a seguir!
***
Para las invitaciones, han utilizado unos sobres personalizados con una foto de la pequeña protagonista de la fiesta, si os gusta y queréis copiar ésta idea... a continuación encontraréis los pasos a seguir!

Vist aquí

Us recomano que passeu per l'enllaç de la festa, aquí, que és molt xula, i espero que en tragueu bones idees, sigui quina sigui la ocasió! Ens llegim!!
***
Os recomiendo que paséis por el enlace de la fiesta, aquí, que es muy chula, y espero que saquéis buenas ideas, sea cuál sea la ocasión! Nos leemos!!No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...