viernes, 14 de octubre de 2011

Q se besen!


Preparar un casament és molt bonic, però terriblement estressant...! Què us semblaria tenir una ajuda per preparar un dels dies més especials de la vostra vida?

Això és el que ofereixen les empreses d'organització de casaments o "wedding planners" com la que avui us vull presentar... en properes entrades parlarem d'algunes més...

QUE SE BESEN! és una empresa catalana que defineixen la seva feina de la següent manera:


" La nostra tasca consisteix a ocupar-nos de tots els detalls, de trobar allò que esteu buscant, d'assessorar en tot moment i de recomanar quin és en cada cas la millor opció"




No sona genial?

Jo tenia una idea  molt clara de com volia que fós el meu casament, però pels que no ens dediquem a això, és moooolt difícil trobar recurssos per fer realitat el que t'has imaginat... és clar que jo no comptava amb l'ajuda de Que se besen!



El funcionament, tal com ells expliquen és el següent:

"Ens desplaçarem allà on més a gust us trobeu per parlar entre d'altres: la data del vostre casament, nombre de convidats aproximat, tipus de cerimònia, pressupost de què disposeu i de les idees que teniu pensades pel vostre gran dia"

A partir d'aquí elaboren un pressupost orientatiu... i a preparar el gran dia!


 Ah, i per els que cregueu que aquests serveis s'escapen del vostre pressupost... mireu la seva pàgina web aquí, i veureu que tenen dues opcions, l'organització del casament integrat, on es cuiden de tots els detalls i no cobren els seus serveis i la parcial on només s'ocupen de la part que vosaltres decidiu...!

Ah! I si penseu que una imatge val més que mil paraules, punxeu aquest link ja que recentment han sortit a la tele!!!


És una opció a tenir en compte, no us sembla? Ens llegim!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...