domingo, 2 de octubre de 2011

Una de flors!

Ara que comença la tardor... què millor que alegrar-nos el dia amb unes quantes flors? L'elecció de les flors del casament, sempre és complicada, ja que d'ella depèn l'efecte final de la zona del banquet (un altre dia parlarem de les flors de la cerimònia), a mi personalment m'agraden molt les flors d'estil romàntic...


aquestes les he vist aquí

Les meves flors preferides són bàsicament les roses, les peònies i també l'hortènsia... només hi ha un petiiiit problema, són les flors més cares del mercat! és clar que sempre podem tirar de la famosa frase "...és una vegada a la vida!"


Un altre efecte que és molt interessant és el toc que li dona l'aigua als centres de taula, en el de la foto de més amunt, que podeu veure aquí, a més hi ha pomes verdes, una idea fantàstica!

En gairebé tots els centres que m'agraden domina el color verd i blanc, precisament per això en el meu casament vam optar per aquests colors, tal com podeu veure en les fotos. La floristeria que s'en va encarregar és Aralia


Aquestes eren les dues proves que ens va proposar la Núria, al final ens vam quedar amb la foto de l'esquerra, aquí vist des de dalt:


Si no us convenç que la decoració floral sigui tant monocromàtica, podeu convinar-ho amb altres tons pastel, un toc de rosa, sense passar-nos, li dona un aire elegant i romàntic.


ho podeu veure aquí

Ara només per les més originals... què us sembla incorporar algun element als centres de taula... com per exemple una gàbia d'estil vintage???

                                                podeu veure aquí


que podeu veure aquí


Podeu trobar més centres de taula amb gàbies en els següent blog, on a més també les venen  per si us decidiu per aquesta opció...!


Espero que us hagi agradat... Ens llegim!


Nota: En els centres de taula del nostre casament hi havia uns branquillons d'espígol intercalats, hi vam posar... un toc de lila! ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...