lunes, 3 de octubre de 2011

Paper kraft

Havieu pensat a incorporar el paper kraft al vostre casament...? Potser sona extrany, però a mi m'encanta el resultat!!! Té alguns avantatges... és barat, personalitzable (podeu imprimir-lo a casa) i dona molt de joc a més de donar-li un toc original als vostres detalls....


aquestes les podeu veure aquí

Els podeu utilitzar per posar arròs o pètals per després de la cerimònia, si el casament és exterior poden quedar molt xulos col·locats sobre les cadires de la cerimònia, també els podeu regalar amb fruita a dins per abans de l'aperitiu, aquests són preciosos...


i són d'aquí

No són perfectes per un casament a l'estiu? A més no és gens car de fer! També si voleu donar un aire cinematogràfic al vostre casament, què us sembla donar bosses de crispetes?


Podeu trobar les plantilles per fer-les  aquí, jo personalment hi afegiria alguna cosa del tipus "comença l'espectacle"...! Què me'n dieu?

Les podeu utilitzar com a embolcall per els vostres detallets, com a programes de la cerimònia, o bé... perquè no col·locar-les en un buffet de dolços perquè la gent se les ompli com li vingui de gust?


aquest l'he vist aquí

He de confessar que a mi aquesta idea m'encanta...! Les podeu adaptar tant com us vingui de gust, i afegir-hi si cal algun element extra, com una xapeta com a detall pels vostres convidats, com a la següent imatge, que podeu trobar aquíEn el nostre cas vam optar per col·locar les bossetes sobre les cadires de la cerimònia, hi vam imprimir el logo que vam utilitzar per les invitacions, i dins vam posar-hi una bosseta d'arròs i un pai-pai blanc per controlar la calor (la cerimònia era als jardí)... i va quedar així:Què us sembla la idea? Espero que hagi us hagi servit d'inspiració...! Ens llegim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...