viernes, 4 de mayo de 2012

Casament tipus "cocktail" // Boda tipo "cocktail"


En temps de crisi casar-se suposa una despesa considerable, això no és cap secret... però hi ha formules per tenir un casament fantàstic, i estalviar uns eurets... per exemple, un casament tipus cocktail. Nosaltres vam estar molt a punt de decantar-nos per aquesta opció, ja que el que més ens agrada de les bodes és l'aperitiu...!!
***
En tiempos de crisis casarse supone un gasto considerable, esto no es ningún secreto... pero hay fórmulas para tener una boda fantástica, y ahorrar unos eurillos... por ejemplo, una boda tipo cocktail. Nosotros estuvimos muy a punto de decantarnos por ésta opción, ya que lo que más nos gusta de las bodas es el aperitivo...!!

Vist aquí

Per mi els casament tipus cocktail tenen alguns avantatges, com per exemple, que t'estalvies el preu d'un àpat de tres plats, o que tens molt més contacte amb els convidats i és molt més dinàmic, que es pot fer en molts espais diferents... en fi, que no és una mala idea! I aquí us deixo unes quantes idees per si us decanteu per aquesta opció...
***
Para mí, las bodas tipo cocktail tienen algunas ventajas, como por ejemplo, que te ahorras el precio de un menú de tres platos, o que tienes mucho más contacto con los invitados y es mucho más dinámico, que se puede hacer en muchos espacios distintos... en fin, que no es una mala idea! Y aquí os dejo unas cuantas ideas por si os decantáis por ésta opción...

Vist aquí

Què us sembla aquesta invitació per un casament o festa tipus cocktail? Aquí trobareu el DIY...
***
Qué os parece ésta invitación para una boda o fiesta tipo cocktail? Aquí encontraréis el DIY...


Vist aquí

També podeu fer uns cons fantàstics com els de l'imatge superior...  i no us oblideu de personalitzar els tovallons de cocktail!
***
También podéis hacer unos conos fantásticos cómo los de la imagen superior... y no os olvidéis de personalizar las servilletas de cocktail!

Vist aquí
I una altra idea genial, crear un espai per l'aperitiu estil chill out, molt apropiat especialment si la majoria dels vostres convidats són joves... mireu la següent imatge, genial!
***
Y otra idea genial, crear un espacio para el aperitivo estilo chill out, muy apropiado especialmente si la mayoría de vuestros invitados son jóvenes... mirad la siguiente imagen, genial!

Vist aquí
Què penseu dels casament tipus cocktail? Si voleu suggerir algun tema pel blog, escriviu-me a untocdelila@gmail.com! Ens llegim!
***
Qué pensáis de las bodas tipo cocktail? Si queréis sugerir algún tema para el blog, escribidme a untocdelila@gmail.com! Nos leemos!


7 comentarios:

  1. Jo també volia un casament cocktail però no em surtia més econòmic! A més de que cal reduir el nombre de convidats perquè no es facin cues a les taules del menjar. Però m'hauria agradat molt...

    ResponderEliminar
  2. Ostres, doncs quan ho vam mirar nosaltres si que sortia més bé, comptant que l'espai era el mateix, i que simplement ens estalviàvem els plats del menú i allargàvem l'aperitiu! Suposo que depèn del lloc!!

    ResponderEliminar
  3. Doncs jo fare un cocktail pel meu casament, pero el preu no te res a veure... Simplement no volem els formalismes que suposa el tipic convit. De fet es igual o mes que si fessim tres plats...

    ResponderEliminar
  4. It is a very informative post thanks for sharing the information.
    bulk Chocolate boxes
    Cigarette boxes Arkansas

    ResponderEliminar
  5. thanks for sharing this article really helpful, if you need custom cake boxes you can contact us

    ResponderEliminar
  6. i really like your article , other hand if you need custom cake boxes you can contact us

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...