miércoles, 9 de mayo de 2012

DIY's que m'agraden // DIY's que me gustan


Avui em ve de gust compartir amb vosaltres una petita selecció de DIY's que he trobat per la xarxa, que m'han semblat fàcils i efectius, a veure què us semblen a vosaltres!
***
Hoy me apetece compartir con vosotras una pequeña selección de DIY's que he encontrado por la red, que me han parecido fáciles y efectivos, a ver qué os parecen a vosotras!

Vist aquí

Com per exemple aquest potet de vidre tant mono... podeu trobar el tutorial aquí, o les següents ampolles, pintades amb esprai de pissarra... Pintura de pissarra, apunteu, que pot resultar molt útil per a molts DIY per el vostre gran dia!
***
Como por ejemplo éste tarrito de cristal tan mono... podéis encontrar el tutorial aquí, o las siguientes botellas, pintadas con espray de pizarra... Pintura de pizarra, apuntad, que puede resultar muy útil para muchos DIY para vuestro gran día!

Vist aquí

El tutorial sencer el podeu veure aquí... o aquest altre, aquí, que explica com fer aquests testos la mar de "apanyats"... amb un brik de llet!
***
El tutorial entero lo podéis ver aquí... o éste otro, aquí, que cuenta cómo hacer éstas macetas la mar de apañadas... con un brik de leche!

Family Chic centerpiece for spring
Vist aquí
I també m'ha agradat molt aquesta idea de regal per els convidats, una galeta en forma de botó, dins una caixeta decorada amb botons...! Podeu veure com es fan aquí.
***
Y también me ha gustado mucho ésta idea de regalo para los invitados, una galleta en forma de botón, dentro de una cajita decorada con botones Podéis ver cómo se hacen aquí.

diy button cookie favor Button Cookie And Favor Box   Tutorial
Vist aquí

I finalment, aquest "cake topper", molt xulo, que podeu veure aquí!
***
Y finalmente, éste "cake topper", muy chulo, que podéis ver aquí!


Vist aquí

I fins aquí la selecció de DIY's, espero que us sigui útil! Ens llegim!
***
Y hasta aquí la selección de DIY's, espero que os sea útil! Nos leemos!

2 comentarios:

  1. Son cositas tan sencillas pero que brindan un toque distinto y personalizado para cada ocacion.
    iela

    ResponderEliminar
  2. Tots genials! M'agraden especialment les ampolles negres..

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...