miércoles, 16 de mayo de 2012

PlazAArtis


Avui us vull presentar una proposta que té a veure amb l'art i amb la innovació, es tracta de PlazAArtis, un projecte interessant per decorar casa vostra...
***
Hoy os quiero presentar una propuesta que tiene que ver con el arte y la innovación, se trata de PlazAArtis, un proyecto interesante para decorar vuestra casa...

Vist aquí

La idea és que PlazAArtis busca talents emergents del món de l'art, i ven un número de còpies limitades de gran qualitat de les seves obres, la gràcia del tema és que quan passat un temps (acordat amb l'artista)  es ven l'original, tots els qui han comprat una còpia obtenen una part del benefici...!
***
La idea es que PlazAArtis busca talentos emergentes del mundo del arte, y vende un número de copias limitadas de gran calidad de sus obras, la gracia del tema consiste en que pasado un tiempo (acordado con el artista) cuándo se vende el original,  todos los que hayan comprado una copia obtienen una parte de los beneficios...!


Vist aquí

Jo crec que és una bona opció per decorar casa nostra, i tenir una còpia d'una obra, que amb el temps pot arribar a ser famosa... qui sap!
***
Yo creo que es una buena opción para decorar nuestra casa, y tener una copia de una obra, que con el tiempo puede llegar a ser famosa... quién sabe!

Vist aquí


He de dir que vaig conèixer PlazAArtis gràcies a l'Óscar, el seu ideòleg que es va posar en contacte amb mi via mail, des d'aquí, molts ànims amb el projecte! Ens llegim!!
***
Tengo que decir que conocí PlazAArtis gracias a Óscar, su ideólogo, que se puso en contacto conmigo vía mail, des de aquí, muchos ánimos con el proyecto! Nos leemos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...