jueves, 28 de junio de 2012

DIY : "Llibre" de firmes // DIY : "Libro" de firmas


Avui us vull ensenyar un "llibre" de firmes que queda fantàstic i que és la mar de fàcil de fer... primer mireu la foto, a veure què us sembla!
***
Hoy os quiero enseñar un "libro" de firmas que queda fantástico y que es la mar de fácil de hacer... primero mirad la foto, a ver qué os parece!

Vist aquí

Només necessiteu una garrafa de vidre antiga, com per exemple aquesta, o qualsevol que trobeu en una botiga d'antiguitats... i una mica de paciència per decorar-la, i us queda un detall la mar de mono que segur que encanta als vostres convidats...!
***
Sólo necesitáis una garrafa de cristal antigua, como por ejemplo ésta, o cualquiera que encontréis en una tienda de antigüedades... y un poco de paciencia para decorarla, y os queda un detalle la mar de mono que seguro que encanta a vuestros invitados....!

Vist aquí
 
El tutorial de com decorar-la el trobareu aquí, espero que us hagi agradat! Ens llegim!!
***
El tutorial de cómo decorarla lo encontraréis aquí, espero que os haya gustado! Nos leemos!!

martes, 26 de junio de 2012

Invitacions : Kraft+Tela // Invitaciones : Kraft+Tela


Avui us vull ensenyar unes invitacions que m'han agradat molt, perquè reuneixen dos elements que m'agraden, el paper kraft i la tela, què us semblen a vosaltres?
***
Hoy os quiero enseñar unas invitaciones que me han gustado mucho, porqué reúnen dos elementos que me gustan, el papel kraft y la tela, que os parecen a vosotras?

1x1.trans Rachael + Brians Woodland and Fabric Wedding Invitations
Vist aquí

A més, em semblen fàcils de fer a casa, trieu un disseny senzill, ja que la tela ja  "vesteix" prou la invitació, i podeu escollir diferents teles, dins una mateixa gamma de colors... jo crec que pot quedar genial!!!
***
Además, me parecen fáciles de hacer en casa, escoged un diseño sencillo, ya que la tela ya  "viste" bastante a la invitación, y podéis escoger telas distintas, dentro de una misma gama de colores... yo creo que puede quedar genial!!!

1x1.trans Rachael + Brians Woodland and Fabric Wedding Invitations
Vist aquí

1x1.trans Rachael + Brians Woodland and Fabric Wedding Invitations
Vist aquí

Us agraden aquest tipus d'invitacions? Ens llegim!!
***
Os gustan éste tipo de invitaciones? Nos leemos!!

lunes, 25 de junio de 2012

Idees d'una festa infantil // Ideas de una fiesta infantil


He trobat les imatges d'una fantàstica festa infantil aquí, i a més va acompanyada dels enllaços dels tutorials, la qual cosa és molt útil si voleu "plagiar" alguna de les idees...
***
He encontrado una fantástica fiesta infantil aquí, y además va acompañada de enlaces con tutoriales, lo cual es muy útil si queréis "plagiar" alguna de las ideas...

Hot Air Balloon Birthday Party
Vist aquí

Si voleu fer un arc de globus com el que apareix en la imatge superior, podeu aprendre com es fa aquí...
***
Si queréis hacer un arco con globos como el que aparece en la imagen superior, podéis aprender cómo se hace aquí...

Vist aquí

Per les invitacions, han utilitzats uns sobres personalitzats amb una foto de la petita protagonista de la festa, si us agrada i voleu copiar aquesta idea... a continuació trobareu els passos a seguir!
***
Para las invitaciones, han utilizado unos sobres personalizados con una foto de la pequeña protagonista de la fiesta, si os gusta y queréis copiar ésta idea... a continuación encontraréis los pasos a seguir!

Vist aquí

Us recomano que passeu per l'enllaç de la festa, aquí, que és molt xula, i espero que en tragueu bones idees, sigui quina sigui la ocasió! Ens llegim!!
***
Os recomiendo que paséis por el enlace de la fiesta, aquí, que es muy chula, y espero que saquéis buenas ideas, sea cuál sea la ocasión! Nos leemos!!



viernes, 22 de junio de 2012

2 recomanacions // 2 recomendaciones


Mai us he parlat de llibres, tot i que sóc una lectora empedernida, perquè el  blog no va de literatura, i perquè segurament la gent que passa per aquí no busca això, però no puc deixar de recomanar-vos un llibre que em va deixar un gran amic, La Historia del Amor, de Nicole Krauss...
***
Nunca os he hablado de libros, aunque sou una lectora empedernida, porqué el blog no va de literatura, y porqué seguramente la gente que pasa por aquí no busca esto, pero no puedo dejar de recomendaros un libro que me dejó un gran amigo, La Historia del Amor, de Nicole Krauss...
 

No us penseu que és un llibre romàntic ni una història "pastelosa", a mi m'ha encantat, és una gran història...  aquí podeu trobar una petita sinopsi...
***
No os penséis que es un libro romántico ni una historia "pastelosa", a mí me ha encantado, es una historia... aquí podéis encontrar una pequeña sinopsis...


I ara us volia fer una altra recomanació, ahir en el blog Muy Molón es van fer ressò d'una campanya de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, val la pena que us passeu pel post aquí, i que si podeu hi participeu, segurament ja ho heu vist, però per si un cas, jo poso el meu humil granet de sorra....
***
Y ahora os quería hacer otra recomendación, ayer en el blog de Muy Molón se hicieron eco de una campaña de la Fundación Josep Carreras contra la leucemia, vale la pena que os paséis por el post aquí, y que si podéis participéis, seguramente ya lo habréis visto, pero por si acaso, yo pongo mi humilde granito de arena...
SMS solidario castellano

Jo ja he enviat el meu missatge, només és 1.2€, així que animeu-vos, que és per una bona causa...! Ens llegim!!
***
Yo ya he mandado mí mensaje, sólo es 1.2€, así que animaros, que es por una buena causa...! Nos leemos!!

jueves, 21 de junio de 2012

DIY Festa d'Estiu // DIY Fiesta de Verano


Avui comença l'estiu. així que em venia de gust proposar-vos alguns DIY per les vostres festes estiuenques... a veure què us sembla! A mi la primera idea em sembla genial, i no la descarto en absolut per aquest Sant Joan...!
***
Hoy empieza el verano, así que me apetecía poneros algunos DIY para vuestras fiestas veraniegas... a ver qué os parece! A mí la primera me parece genial, y no la descarto en absoluto para éste San Juan...!

24 25 Totally Clever Summer Party Ideas
Vist aquí

I què me'n dieu de la següent invitació?! Pot ser més genial??
***
Y que me decís de la siguiente invitación?! Puede ser más genial??

Vist aquí

 Podeu trobar com es fan aquí, una altra idea fantàstica són els globus-gelat, ideals per a festes infantils i d'estiu!
***
Podéis encontrar cómo se hacen aquí, otra idea fantástica son los globos-cucurucho, ideales para fiestas infantiles y de verano!

Vist aquí

Si teniu una mica de washi tape també podeu decorar uns coberts de fusta com els de la següent imatge... quedaran genial en qualsevol context!!
***
Si tenéis un poco de washi tape también podéis decorar unos cubiertos de madera cómo los de la siguiente imagen... quedarán genial en cualquier contexto!!

Vist aquí

I per acabar una última idea, uns llumets DIY amb gots i paper... adaptables a qualsevol decoració...
***
Y para terminar una última idea, unas lucecitas DIY con vasos y papel... adaptables a cualquier decoración...

Vist aquí

Torbareu com fer aquesta fantàstica garlanda de llums aquí, és molt fàcil...! Us animeu amb alguna d'aquestes idees?? Ens llegim!!
***
Encontraréis cómo hacer ésta fantástica guirnalda de luces aquí, es muy fácil...! Os animáis con alguna de éstas ideas?? Nos leemos!!




miércoles, 20 de junio de 2012

Decoració Natural // Decoración Natural



Hola a tothom, ahir no vaig publicar res, em vaig prendre un petit descans per celebrar el meu 28è aniversari!! Però avui tornem a la càrrega, i ho fem amb unes imatges d'un casament amb una decoració molt relacionada amb la naturalesa, a mi m'ha encantat!!
***
Hola a todas, ayer no publiqué nada, me tomé un pequeño descanso para celebrar mi 28 cumpleaños!! Pero hoy volvemos a la carga, y lo hacemos con unas imágenes de una boda con una decoración muy relacionada con la naturaleza, a mí me ha encantado!!

Vist aquí

Vist aquí

La idea de decorar les cortines amb flors naturals em sembla genial, igual que utilitzar-les per la decoració d'un pastís...
***
La idea de decorar las cortinas con flores naturales me parece genial, igual que utilizarlas para la decoración de un pastel...

Vist aquí

La taula decorada amb tot el color verd de les flors i plantes, m'agrada MOLT, li dóna a la decoració un aire fresc i primaveral fantàstic!
***
La mesa decorada con todo el color verde de las flores y plantas, me gusta MUCHO, le da a la decoración un aire fresco y primaveral estupendo!

Vist aquí

La decoració simple i minimalista de la cerimònia amb plantes verdes... pot ser més romàntic i ideal? I què m'en dieu d'aquesta idea DIY...?
***
La decoración simple y minimalista de la ceremonia con plantas verdes... puede ser más romántica e ideal? Y qué me decís de ésta idea DIY...?

Vist aquí

Què us sembla la decoració d'aquest casament? Ens llegim!!
***
Qué os parece la decoración de ésta boda? Nos leemos!!

lunes, 18 de junio de 2012

Inspiració : Flors // Inspiración : Flores


Esteu buscant inspiració per els vostres centres de taula? Doncs us deixo un parell de fotos que m'han encantat... per un casament romàntic, vintage... per el que vulgueu!
***
Estáis buscando inspiración para vuestros centros de mesa? Pues os dejo un par de fotos que me han encantado... para una boda romántica, vintage... para lo que queráis!

Vist aquí

Una altra versió amb les roses més petites, no és genial la combinació de colors? Les roses color maquillatge són ideals!!!
***
Otra versión con las rosas más pequeñas, no es genial la combinación de colores? Las rosas color maquillaje son ideales!!

Vist aquí

Bé, i fins aquí la inspiració floral d'avui, espero que us hagi agradat! Ens llegim!!
***
Bueno, y hasta aquí la inspiración floral de hoy, espero que os haya gustado! Nos leemos!!


viernes, 15 de junio de 2012

Casament : Mint // Boda : Mint


Booon dia! Ja haureu sentit que el color de la temporada és el "mint", així que avui us porto unes quantes propostes per incorporar-lo en el vostre casament... a veure què us sembla!
***
Bueeenos días! Ya habréis oído que el color de la temporada es el "mint", así que hoy os traigo unas cuantas propuestas para incorporarlo en vuestra boda... a ver qué os parece!

Vist aquí

Una bona idea és incorporar el mint en els complements, per exemple les sabates... depèn molt de l'estilisme general, però és una bona opció...! També ho és, vestir-hi a les dames d'honor, si en teniu, és clar!
***
Una buena idea es incorporar el mint en los complementos, por ejemplo, los zapatos... depende mucho de el estilismo general, pero es una buena opción...! También lo es vestir a las damas de honor, si las tenéis, claro! 

Vist aquí

I si voleu portar el color mint "fins a les últimes conseqüències", podeu buscar un vestit en aquest to, i ser una núvia la mar d'original...
***
Y si queréis llevar el color mint "hasta las últimas consecuencias", podéis buscar un vestido en éste tono, y ser una novia la mar de original...

Vist aquí

Si vosaltres sou núvies més convencionals, podeu posar un toc de mint en la rebosteria, per exemple, o no és fantàstic aquest pastís...??
***
Si vosotras sois novias más convencionales, podéis poner un toque de mint en la repostería, por ejemplo, o no es fantástico éste pastel...??
 
Vist aquí

També pot ser una bona opció posar el color mint a les invitacions o als detalls per els vostres convidats, com aquests fantàstics macarons!
***
También puede ser una buena opción poner el color mint en las invitaciones o en los detallitos para vuestros invitados, cómo éstos fantásticos macarons!
Vist aquí

I a vosaltres us agrada el color mint? El posaríeu en el vostre casament? Ens llegim!!
***
Y a vosotras os gusta el color mint? Lo pondríais en vuestra boda? Nos leemos!!

jueves, 14 de junio de 2012

Inspiració Invitacions // Inspiración Invitaciones


He trobat unes invitacions per la xarxa, que he pensat que us havia d'ensenyar per si us serveixen d'inspiració (crec que són fàcils de copiar, amb una mica de washi tape i bakers twine)!
***
He encontrado unas invitaciones en la red, que he pensado que tenía que enseñaros por si os sirven de inspiración (creo que son fáciles de copiar, con un poco de washi tape y bakers twine)!

Vist aquí

A més estàn fetes amb paper kraft, una de les meves debilitats...! Bé, jo deixo la idea, si us animeu ja m'enviareu les fotos...!! ;)
***
Además estén hechas con papel kraft, una de mis debilidades...! Bueno, yo dejo la idea, si os animáis ya me enviaréis las fotos...!! ;)

Vist aquí

Un post curtet per avui... ja ho veieu! Ens llegim!!
***
Un post cortito para hoy... ya lo veis! Nos leemos!!


miércoles, 13 de junio de 2012

Idees DIY : Chupa-chups // Ideas DIY : Chupa-chups


Avui us porto un parell d'idees que m'han agradat per regalar chupa-chups... la primera és una idea fantàstica per un casament, a veure què us sembla...!
***
Hoy os traigo un par de ideas que me han gustado para regalar chupa-chups... la primera es una idea fantástica para una boda, a ver qué os parece...!

lollipopfavors1.jpg
Vist aquí

La idea és bona i la forma de fer-ho molt intuïtiva, però per si un cas, trobareu el tutorial aquí, la següent consisteix en cobrir els chupa-chups amb tela, poden quedar així de xulos...
***
La idea es buena y la forma de hacérlos muy intuitiva, pero por si acaso, encontraréis el tutorial aquí, la siguiente consiste en cubrir los chupa-chups con tela, pueden quedar así de chulos...

Vist aquí

També queden molt bé els chupa-chups envoltats amb un cor d'origami, i com a mostra...
***
También quedan muy bien los chupa-chups envueltos con un corazón de orignami, y como muestra...

Vist aquí

Torbareu com fer-los aquí, i una última idea genial que segur que heu vist, però que no puc evitar posar, molt apropiada per a festes infantils...
***
Encontraréis cómo hacerlos aquí, y una última idea genial que seguro que ya habéis visto, pero que no puedo evitar poner, muy apropiada para fiestas infantiles...

Vist aquí

Aquí hi trobareu les plantilles, espero que us hagi agradat! Ens llegim!!
***
Aquí encontraréis las plantillas, espero que os haya gustado! Nos leemos!!

martes, 12 de junio de 2012

Casament : La Vie en Rose // Boda : La Vie en Rose


Avui em fa molta il·lusió ensenyar-vos les fotos fantàstiques fotos d'un casament "nacional" que no té res a envejar a les fotos que ens arriben de l'altra punta de l'oceà...
***
Hoy me hace mucha ilusión enseñaros las fantásticas fotos de una boda "nacional" que no tiene nada que envidiar a las fotos que nos llegan de la otra punta del océano...


Tots els detalls d'aquest casament d'estil vintage són en tons roses, el que li confereix a tota la decoració un aire romàntic fantàstic!
***
Todos los detalles de ésta boda de estilo vintage son en tonos rosas, lo que confiere a toda la decoración un aire romántico fantástico!


La taula dolça és encara més dolça amb aquesta decoració...!
***
La mesa dulce es aún más dulce con ésta decoración...!



Per a la decoració de la cerimònia, van optar per la utilització de puntes, el que li dóna un toc vintage preciós...
***
Para la decoración de la ceremonia, optaron para la utilización de puntas, lo que le da un toque vintage precioso...


Les fotos d'aquest fantàstic casament són de la fotògrafa Mireia Cordomí, podeu seguir el seu blog aquí, cosa que us recomano ja que hi ha fotos precioses i casaments fantàstics!!!!
***
Las fotos de ésta fantástica boda son de la fotógrafa Mireia Cordomí, podéis seguir su blog aquí, cosa que os recomiendo, ya que hay fotos preciosas y bodas fantásticas!!!!


Des d'aquí vull donar les gràcies a la Mireia per la seva amabilitat a l'enviar-me les fotos, i dir-li que continuï fent la feina tant fantàstica que fa! Gràcies!! Ens llegim!
***
Des de aquí quiero dar las gracias a Mireia por su amabilidad al enviarme las fotos y decirle que siga haciendo el trabajo tan fantástico que hace! Gracias!! Nos leemos!


domingo, 10 de junio de 2012

Casament: El ball // Boda : El baile


Esteu a punt de casar-vos i no heu ballat un ball de saló en la vostra vida...? Molt normal, no és el que acostumen a posar a les discoteques... però si voleu mantenir la tradició i marcar-vos un vals amb el vostre flamant marit, podeu tirar de "xarxa" i trobar cosetes útils com la següent...
***
Estáis a punto de casaros y no habéis bailado un baile de salón en la vida...? Muy normal, no es lo que se acostumbra a poner en las discotecas... pero si queréis mantener la tradición y marcaros un vals con vuestro flamante marido, podéis tirar de "red" y encontrar cositas útiles cómo la siguiente...

Vist aquí

Si voleu una mica d'història sobre aquest ball, aquí hi ha un enllaç amb informació...
***
Si queréis un poco de historia sobre éste baile, aquí hay un enlace con información...



El vídeo de dalt és un tutorial de youtube que m'ha semblat prou gràfic perquè es pugui practicar a casa... espero que us sigui útil, per altra banda, si sou bons ballarins, podeu atrevir-vos amb alguna cosa més original, com els núvis del següent vídeo...!
***
El vídeo de arriba es un tutorial de youtube que me ha parecido suficientemente gráfico porqué se pueda practicar en casa... espero que os sea útil, por otro lado, si sois buenos bailarines, podéis atreveros con una cosa un poco más original, cómo los novios del siguiente vídeo...!

 
I vosaltres heu anat a classe per el ball del gran dia? Ens llegim!!
***
Y vosotros habéis dado clase para el baile del gran día? Nos leemos!!

viernes, 8 de junio de 2012

Origami deco


Avui us vull deixar amb un parell d'imatges d'un casament que he vist aquí, amb una decoració molt especial... feta amb paper! Ja vaig confessar fa temps, una certa debilitat per la papiroflèxia... doncs aquí la demostració de que pot ser una idea genial per decorar el vostre casament!
***
Hoy os quiero dejar con un par de imágenes de una boda que he visto aquí, con una decoración muy especial... hecha con papel! Ya confesé hace tiempo, una cierta debilidad por la papiroflexia... pues aquí la demostración de que puede ser una idea genial para decorar vuestra boda!

origami-birds-wedding-decorations
Vist aquí

Si us animeu a posar aquesta decoració... un consell, segresteu a familiars i amics per fer totes les figuretes necessàries per decorar el banquet...!
***
Si os animáis a poner ésta decoración... un consejo, secuestrad a familiares y amigos para hacer todas éstas figuritas necesarias para decorar el banquete...!

origami-lighted-wedding-reception-decoration-ideas
Vist aquí


Vist aquí


Si us animeu a fer aquesta figureta d'origami, aquí trobareu com... jo les sé fer, i no és difícil...! Ens llegim!!
***
Si os animáis a hacer ésta figurita de origami, aquí encontraréis cómo... yo sé hacerlas, y no es difícil...! Nos leemos!!

jueves, 7 de junio de 2012

Números de Taula : Banderoles // Números de Mesa : Banderolas


Avui us porto uns exemples de números de taula fàcils de fer i força "resultons", es tracta de fer-los com banderoles...
***
Hoy os traigo unos ejemplos de números de mesa fáciles de hacer y bastante "resultones", se trata de hacerlos como banderolas...

pink-diy-wedding-centerpieces-fabric-flag-table-numbers
Vist aquí

La idea de les banderoles em sembla interessant, perquè a part que m'agraden estèticament, també sobresurten de la taula i així és més fàcil de localitzar...
***
La idea de las banderolas me parecen interesantes, porqué aparte de que me gustan estéticamente, también sobresalen de la mesa y así es más fácil de localizar...

Vist aquí

Vist aquí

Us agrada la idea? Us deixo amb una última foto amb banderoles...
***
Os gusta la idea? Os dejo con una última foto con banderolas...

table number flower
Vist aquí
Ens llegim!! // Nos leemos!!


miércoles, 6 de junio de 2012

Ocells // Pájaros


Avui us vull deixar amb una idea que m'ha encantat... què us semblen els ocellets per posar les vostres "escort cards"?
***
Hoy os quiero dejar con una idea que me ha encantado... qué os parecen los pajaritos para poner vuestras "escort cards"?

Vist aquí

En aquest cas han fet servir un paper de paret que ja té els ocellets, però aquí podeu trobar uns dibuixos de ocellets per fer la vostra pròpia "creació"...!
***
En éste caso han utilizado un papel de pared que ya tenía los pajaritos, pero aquí podéis encontrar unos dibujos de pajaritos para vuestra propia "creación"....!


Hirondelle without suction
Vist aquí

Una altra idea amb ocellets... perquè no penjar a l'exterior les "escort cards" amb aquestes fantàstiques pinces en forma d'ocellet? Jo les he vist a la botiga Pylones (on per cert, hi ha coses molt xules)
***
Otra idea de pajaritos... porqué no colgar en el exterior las "escort cards" con éstas fantásticas pinzas con forma de pajarito? Yo las he visto en la tienda Pylones (dónde, por cierto, hay cosas muy chulas)

Hanging place cards Little bird cut outs & miniature clothespins Set of 50
Vist aquí

També podeu utilitzar la idea de la foto superior i posar en els ocells de paper el nom i el número de taula... què us sembla? Ens llegim!!
***
También podéis utilizar la idea de la foto superior y poner en los pajaritos de papel el nombre y número de mesa... qué os parece? Nos leemos!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...