jueves, 7 de noviembre de 2013

Inspiració : Invitacions // Inspiración : Invitaciones

 
Hola! Avui us vull ensenyar unes quantes invitacions que he trobat per la xarxa, que m'han semblat grans idees per si us les voleu fer a casa, ja que són fàcils d'imitar i força senzilles... vaja, l'estil que a mi m'agrada...!
***
¡Hola! Hoy os quiero enseñar unas cuantas invitaciones que he encontrado en la red, que me han parecido grandes ideas por si queréis hacerlas en casa, ya que son fáciles de imitar i bastante simples... vaya el estilo que a mí me gusta!
 
burlap wedding save the date
Vist aquí
 
Les invitacions que veieu en la imatge superior, són senzilles, però la targeta amb l'arpillera els dóna un toc diferent, així que m'han encantat. Veieu que hi ha una planteta a la part superior? Us en deixo un parell per descarregar per si us animeu a fer-les, aquí i aquí.
***
Las invitaciones que veis en la imagen superior, son sencillas, pero la tarjeta con arpillera les da un toque diferente, así que me han encantado. Veis que hay una plantita en la parte superior? Os dejo un par para descargar por si os animáis a hacerlas, aquí y aquí.
 
Vist aquí
Aquestes invitacions em recorden les meves, per tant, òbviament, m'agraden. Fàcils de copiar, no us sembla? Només heu de jugar amb una tipografia que us agradi i potser amb la combinació de colors, però la senzillesa és el tret distintiu d'aquestes invitacions. Us deixo un cor descarregable per si les voleu imitar, aquí.
***
Éstas invitaciones me recuerdan a las mías, por lo tanto, obviamente, me gustan. Fáciles de copiar, no os parece? Sólo tenéis que jugar con la tipografía que os guste y quizás con la combinación de colores, pero la sencillez es la característica distintiva de éstas invitaciones. Os dejo un corazón descargable por si las queréis imitar, aquí.
 
 
DIY Rustic Wedding Invitation Suite PIECES ONLY - Printed and Cut - You Assemble
Vist aquí
 
Les últimes invitacions que us vull ensenyar són les que porten un branquilló d'espígol, que m'ha semblat una idea preciosa, si bé que més laboriosa que les altres que us he ensenyat. Però si teniu temps d'assecar espígol i teniu ganes de fer-ho, jo penso que queda molt maco... Què us han semblat aquestes idees? Ens llegim!!
***
Las últimas invitaciones que os quiero enseñar son las que llevan una ramita de lavanda, que me ha parecido una idea preciosa, si bien que más laboriosa que las otras que os he enseñado. Pero si tenéis tiempo de secar lavanda y tenéis ganas de hacerlas, yo pienso que queda muy bonito... Qué os parecen éstas ideas? Nos leemos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...