miércoles, 13 de noviembre de 2013

Inspiració : Photo Booth Polaroid // Inspiración : Photo Booth Polaroid

 
Hola!! Avui us porto una mica d'inspiració per els "photo booth" de les vostres festes. És a dir, un decorat on els vostres convidats (i vosaltres) us podeu fer fotos divertides... La idea d'avui és la de posar un marc per simular polaroids!
***
Hola!! Hoy os traigo un poco de inspiración para los "photo booth" de vuestras fiestas. Es decir, un decorado dónde vuestros invitados (y vosotros) os podéis hacer fotos divertidas... La idea de hoy es la de poner un marco para simular polaroids!
 
Polaroid photobooth
Vist aquí
 
DIY Polaroid Photo Frame | With Lovely,
Vist aquí
 
Per la xarxa trobareu mil exemples d'aquesta idea. Podeu crear amb cartró un marc gran, o podeu jugar amb els efectes òptics i fer-lo petitó... Us quedaran unes "falses polaroids" la mar de xules!
***
Por la red encontraréis mil ejemplos de ésta idea. Podéis crear un marco grande con cartón, o podéis jugar con los efectos ópticos y hacerlo pequeñito... Os quedarán unas "falsas polaroid" la mar de chulas!
 
Vist aquí

 Aquí uns quants exemples més... // Aquí unos ejemplos más...
 
Vist aquí
Vist aquí


Què us sembla la idea? Us animeu a posar un marc de polaroid? Ens llegim!!
***
Qué os parece la idea? Os animáis a poner un marco de polaroid? Nos leemos!!

1 comentario:

  1. me encanta la idea, de verdad es ideal!!!!! Estoy por poner uno en mi casa y cuando vengan invitados sacarnos fotos jajajaja!!!!

    un besoteeee Sivi

    Madame Galiash.com

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...