viernes, 8 de noviembre de 2013

Wedding Planner : Mil Maneras D

 
Hola!! Avui us vull parlar d'un projecte, però sobretot d'una persona emprenedora i plena d'il·lusió. El projecte es diu Mil Maneras D i l'emprenedora és l'Isabel, una wedding planner. Cal ser valent amb els temps que corren per animar-te a fer realitat un somni, però així mateix és com ella defineix aquest projecte, i amb aquesta il·lusió no pot sortir malament.
***
Hola!! Hoy os quiero hablar de un proyecto, pero sobretodo de una persona emprendedora y llena de ilusión. El proyecto se llama Mil Maneras D y la emprendedora es Isabel, una wedding planner. Hace falta mucho valor para animarte a hacer realidad un sueño con los tiempos que corren, pero es así como ella define éste proyecto, y con esta ilusión no puede salir mal.
 
 
 
 
L'Isabel no és nova en això d'organitzar esdeveniments, diu d'ella mateixa que li encanta fer realitat els somnis dels altres a través dels dies especials, hi ha alguna cosa millor que oferir felicitat? Jo penso que no.
***
Isabel no es nueva en esto de organizar eventos, dice de ella misma que le encanta hacer realidad los sueños de los otros a través de los días especiales, hay algo mejor que ofrecer felicidad? Yo pienso que no.
 
 
Organitzar un casament, un bateig, un baby shower... és molt bonic, però resulta que és una feinada immensa, a vegades cal confiar en empreses com Mil Maneras D perquè les teves idees es converteixin en realitat.
***
Organizar una boda, un bautizo, un baby shower... es muy bonito, pero resulta ser un trabajo inmenso, a veces hace falta confiar en empresas como Mil Maneras D para que tus ideas se hagan realidad.
 
 
 
Des d'aquí us recomano que passeu per la web de Mil Maneras D, us podeu posar en contacte amb la Isabel, que estic convençuda que sabrà convertir les vostres il·lusions en realitat.
***
Des de aquí os recomiendo que paséis por la web de Mil Maneras D, os podéis poner en contacto con Isabel, que estoy convencida que sabrá convertir vuestras ilusiones en realidad.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...