lunes, 11 de noviembre de 2013

Nadó : El cotxet // Bebé : El carrito

 
Hola!! Ha anat bé el cap de setmana? Avui us vull parlar d'una altra de les grans decisions que has de prendre quan esperes l'arribada d'un petitó. El cotxet. Per començar us parlaré de la nostra elecció, el Bugaboo Bee.
***
Hola!! Ha ido bien el fin de semana? Hoy os quiero hablar de otra de las grandes decisiones que hay que tomar cuando esperas la llegada de un bebé. El carrito. Para empezar os hablaré de nuestra elección, el Bugaboo Bee.
 
Vist aquí

Teníem clar que havia de ser un cotxet lleuger, i aquest pesa 8.5 kg. L'altre "must have" del cotxet havia de ser que es plegués fàcilment, i aquest ho fa, i també que quedés una estructura compacta que cabés fàcilment dins el maleter del cotxe... així que després d'unes quantes visites a botigues de nadons, aquesta va ser l'elecció. La capota hi és en diferents colors, en els nostre cas ens vam decantar per el blau, com que la compres a part, en un futur, si tenim un altre bebè, podem canviar de color i mantenir l'estructura del cotxet.
***
Teníamos claro que tenía que ser un carrito ligero, y éste pesa 8.5 kg. El otro "must have" del carrito era que fuera fácilmente plegable, y éste lo es y también que quedara una estructura compacta que cupiera fácilmente dentro del maletero del coche... así que después de unas cuantas visitas a tiendas de bebés, ésta fue la elección. La capota está en distintos colores, en nuestro caso elegimos el color azul, cómo lo compras a parte, en un futuro, si tenemos otro bebé, podemos cambiar de color y mantener la estructura del carrito.
 
Vist aquí

 
 
El Bugaboo Bee no té cuco, algú pot considerar que això és un inconvenient, però per nosaltres va ser un punt positiu. Vam parlar amb algunes mares de la família, i totes van coincidir que el cuco es feia servir molt poc, així que ens vam decidir per el Bugaboo Bee que porta un "sac niu" de forro polar on el nostre petit va estupendament.
***
El Bugaboo Bee no tiene cuco, alguien puede considerar que esto es un inconveniente, pero para nosotros esto fue un punto positivo. Hablamos con algunas madres de la familia, y todas coincidieron que el cuco se utilizaba muy poco, así que nos decidimos por el Bugaboo Bee que lleva un "saco nido" de forro polar dónde nuestro pequeño va estupendamente.

 
Vist aquí
 Un dels "problemes" del Bugaboo Bee és que a molta gent li sembla un cotxet massa baix i de disseny extravagant. A nosaltres el disseny ens va agradar, i per l'alçada no hi ha problema, ja que no som alts (especialment jo).
 
El Bugaboo Bee va ser el guanyador, però us ensenyo algun dels finalistes... De la mateixa marca, el Bugaboo Buffalo, de disseny més clàssic i amb cuco, això si, el preu, ronda els 1000€.
***
Uno de los "problemas" del Bugaboo Bee es que a mucha gente le parece un carrito muy bajo y de diseño extravagante. A nosotros el diseño nos gustó y la altura no es ningún problema, ya que no somos altos (especialmente yo).
 
El Bugaboo Bee fue el ganador, pero os enseño alguno de los finalistas.... De la misma marca, el Bugaboo Buffalo, de diseño más clásico y con cuco, eso sí, el precio ronda los 1000€.
 
Vist aquí
I finalment l'últim candidat, l'Icandy Peach. D'aquest m'agradava molt el disseny, tot i que és molt més conservador que el Bugaboo Bee. També té cuco, i el preu és de 900-1000€.
***
Y finalmente el último candidato, el Icandy Peach. De éste me gustaba mucho el diseño, aunque es mucho más conservador que el Bugaboo Bee. También tiene cuco y el precio es de 900-1000€.
 
Vist aquí
 
 
Vist aquí
Mai sabrem si la nostra elecció ha estat la més encertada, però de moment estem encantats. El Bugaboo Bee és realment fàcil de portar i plegar, i al nostre nadó li encanta anar-hi. Quan ja no necessiti el sac niu, queda una cadireta urbana que esperem que ens estalviï la cadireta tipus paraigua...! Ja veurem! Ens llegim!!
***
Nunca sabremos si nuestra elección ha sido la más acertada, pero de momento estamos encantados. El Bugaboo Bee es realmente fácil de llevar y plegar, y a nuestro bebé le encanta ir en él. Cuándo ya no necesite el saco nido, queda una sillita urbana que esperamos nos ahorre la sillita tipo paraguas...! Ya veremos! Nos leemos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...