miércoles, 28 de diciembre de 2011

Casar-se a una torre Modernista // Casarse en una torre Modernista


Quan vaig descobrir l'espai que avui us vull ensenyar... vaig descobrir que em volia casar! A vegades les coses van així, trobes el lloc i tot comença a encaixar, en el nostre cas així va ser... i el lloc era Sta.Margarita, punxeu aquí per entrar al seu web.
***
Cuándo descubrí el espacio que hoy os quiero enseñar... descubrí también que quería casarme! A veces las cosas pasan así, encuentras el sitio y todo empieza a encajar, en nuestro caso así fue... y el sitio era Sta.Margarita, pinchad aquí para entrar en su web.

Vist aquí

Es tracta d'una torre modernista situada al municipi de Calldetenes, molt a prop de Vic, Barcelona. És un edifici construït el 1890 per  Enric Sagnier i Villavecchia (1858-1931), podeu veure més obres seves a Barcelona.
***
Se trata de una torre modernista situada en el municipio de Calldetenes, muy cerca de Vic, Barcelona. Es un edificio construido en 1980 por Enric Sagnier i Villavecchia (1858-1931), podéis ver más obras suyas en Barcelona.

Vist aquí

A part l'edifici modernista està envoltat per un bosc fantàstic, on es troben les ruines romàniques de la capella del convent de Santa Margarita, del segle XIII, que és on nosaltres vam celebrar la cerimònia civil...
***
A parte del edificio modernista está envuelto por un bosque fantástico, dónde se encuentran las ruinas románicas de la capilla del convento de Santa Margarita, del siglo XIII, que es dónde nosotros celebrámos la ceremónia civil...

Vist aquí
L'edifici també disposa d'un porxo cobert on es pot celebrar l'aperitiu en cas de pluja i on s'instala la barra i l'espai chill out durant la festa posterior al banquet.
***
El edificio también tiene una galería cubierta dónde se puede celebrar el aperitivo en caso de lluvia y dónde se instala la barra y el espacio chill out durante la fiesta posterior al banquete.

Vist aquí

El menjador és un espai molt especial carregat de detalls antics... què he de dir jo... a mi m'encanta!
***
El comedor es un espacio lleno de detalles antiguos... qué voy a decir... a mí me encanta!

I aquí nosaltres el "gran dia"! // Y aquí nosotros el "gran día"!


Espero que us agradi, ens llegim! // Espero que os haya gustado, nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...