domingo, 18 de diciembre de 2011

Washi tape per Nadal // Washi tape en Navidades


Coneixeu el Washi Tape? Són unes cintes decorades d'origen japonès amb les quals podeu fer realitat mil idees precioses, fins i tot hi ha algun blog nacional dedicat exclusivament a aquest tipus de cinta, si el voleu veure, punxeu aquí, a més si us agraden les idees d'avui, veureu que també tenen botiga online!
***
Conocéis el Washi Tape? Se trata de unas cintas japonesas decoradas de origen japonés, con las que podréis hacer realidad mil ideas preciosas, incluso hay un blog nacional dedicado exclusivamente a éste tipo de cinta, si lo queréis ver, pinchad aquí, además si os gustan las ideas de hoy, veréis que también tienen tienda online!

Vist aquí

Com que estem a Nadal i toca donar postals i regals, avui us vull ensenyar algunes idees amb el Washi Tape que m'han agradat, com la postal de més amunt, que trobo molt original i que queda molt chula! Igual que la següent...
***
Cómo estamos en Navidades y toca dar postales y regalos, hoy os quiero mostrar algunas ideas con el Washi Tape que me han gustado, cómo la postal anterior, que me parece muy original y que queda muy chula!
Igual que la siguiente...

Vist aquí

També és molt bona idea per decorar els vostres regals o les targetes dels regals, amb una mica de inspiració, poden quedar així de bé!
***
También es buena idea para decorar vuestros regalos o tarjetas de regalos, con un poco de inspiración, pueden quedar así de bien!

Vist aquí

i les targetes... // y las tarjetas...

Vist aquí

I què em dieu de utilitzar Washi Tape per les vostres decoracions? Podeu decorar les vostres espelmes, com en la següent imatge...
***
Y qué me decís de utilizar Washi Tape para vuestra decoración? Podéis decorar vuestras velas, cómo en la siguiente imagen...

Vist aquí

o per crear un original arbre de Nadal, com ens va mostrar el blog, Con Botas de Agua, aquí...
***
o para crear un original árbol de Navidad, cómo nos muestra el blog, Con Botas de Agua, aquí...

Vist aquí

Bé, espero que us hagi agradat i ja direu si feu servir el Washi Tape aquest Nadal! Ens llegim!
***
Bueno, espero que os haya gustado y ya diréis si usáis el Washi Tape éstas Navidades! Nos leemos!

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies per linkar-nos! I... bon nadal!

    ResponderEliminar
  2. Les vaig veure al Festivalet, però com no sóc massa hàbil per aquestes coses no vaig comprar... I ara em penedeixo! Quantes coses es poden fer!
    Si no per aquest Nadal, sí que cauré pel següent!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...