martes, 29 de octubre de 2013

Nadó: Habitació Ikea Part I // Bebé : Habitación Ikea Parte I

 
Amb l'arribada del petitó de la casa, havíem de fer alguns canvis importants a casa, entre ells, preparar l'habitació. Per fer-ho vam recórrer a Ikea, a més de a la imaginació i aquí us ensenyo alguns dels resultats!
***
Con la llegada del pequeñín de la casa, teníamos que hacer algunos cambios importantes en casa, entre ellos preparar su habitación. Para hacerlo recurrimos a Ikea, además de a nuestra imaginación, y aquí os enseño alguno de los resultados!
 
 
Vam comprar la còmoda Hemnes d'Ikea, però com que els poms que portava no quedaven gaire infantils, vam canviar-los per els núvols que veieu en imatge, comprats aquí.
***
Compramos la cómoda Hemnes de Ikea, pero los pomos que traía no quedaban muy infantiles, los cambiamos por las nubes que veis en la imagen, comprados aquí.
 

Les lleixes que veieu a la part de sobre la còmoda també són d'Ikea, igual que els dos mòduls de quatre que hi ha sota la finestra, que són aquests.
***
Las estanterías que veis encima de la cómoda también son de Ikea, igual que los dos módulos de cuatro que hay debajo de la ventana, que son éstos.
 
 
 

El bressol és el Sundvik, i el veieu decorat amb un protector de Vertbaudet, i els núvols decoratius en la paret son de vinilvip. En un altre post us ensenyaré els detalls que queden amb DIY inclòs, ens llegim!!
***
 La cuna es la Sundvik, y la veis decorado con un protector de Vertbaudet, y las nubes decorativas en la pared son de vinilvip. En otro post os enseñaré los detalles que quedan, con DIY incluido, nos leemos!!

2 comentarios:

  1. Bon dia, Toc de Lila! Has fet una gran feina i es nota al resultat final...moltes felicitats i moltes gràcies per parlar de Vinilvip.La veritat que els vinils núbols t'han quedat molt i molt bé! M'encanten els coixins del bressol...
    Salutacions. Montse

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Montse! Gràcies pel comentari, estem molt contents de com han quedat els núvols i van ser súper fàcils de col·locar amb els teus consells...!

      Eliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...