viernes, 25 de octubre de 2013

Nadó : Idea Regal // Bebé : Idea Regalo

 
 
Hola, de nou! Avui us vull ensenyar una idea de regal per a nadons, que a mi personalment m'encanta! A veure què us sembla a vosaltres...
***
Hola de nuevo! Hoy os traigo una idea de regalo para bebes que a mi personalmente me encanta! A ver qué os parece a vosotros...
 
 
Ashton's (0-12 M)
Vist aquí
 
Es tracta dels mitjonets Trumpette, que simulen sabatetes, i que realment resulten molt pràctics per combinar amb els estilismes dels vostres petitons.
***
Se trata de los calcetines Trumpette, que simulan zapatitos, y que realmente resultan muy prácticos para combinar con los estilismos de vuestros pequeñines.
 
 
Olivia's (0-12 M)
Vist aquí
 
Crec sincerament que és un regal original, no molt car i amb el que quedareu estupendament! Jo ja he comprat els meus per el meu petitó, a veure què tal li queden!
***
Creo sinceramente que es un regalo original, no muy caro y con el que quedaréis estupendamente! Yo ya he comprado los míos para mi pequeño, a ver qué tal le quedan!
 

 
Toddler Skater Johnnys
Vist aquí


Espero que la idea us agradi tant com a mi... Ens llegim!! // Espero que la idea os guste tanto como a mí... Nos leemos!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...