miércoles, 23 de mayo de 2012

DIY : Sucre Aromatitzat // DIY : Azúcar Aromatizado


Avui us porto un DIY per a un detallet per els vostres convidats, es tracta de sucre aromatitzat... i que queda així de mono!
***
Hoy os traigo un DIY para un detallito para vuestros invitados, se trata de azúcar aromatizado... y que queda así de mono!

Vist aquí

La recepta per a fer el sucre aromatitzat de vainilla, la podeu trobar aquí, i ara intento traduir-la, necessiteu:
***
La receta para hacer el azúcar aromatizado de vainilla, la podéis encontrar aquí, y ahora voy a intentar traducirla, necesitáis:

* 1 tassa i mitja de sucre // * 1 taza y media de azúcar
* Colorant alimentari // * Colorante alimentario
* 1 beina de vainilla // * 1 vaina de vainilla

Vist aquí

Així és com ha quedat la prova que he fet jo... en el meu cas, l'he fet lila (jeje, no ho puc evitar), i en comptes de una beina de vainilla he fet servir vainilla en pols, i... aquest és el resultat!
***
Así és cómo ha quedado la prueba que he hecho yo... en mí caso, lo he hecho lila (jeje, no lo puedo evitar), y en vez de una vaina de vainilla he utilizado vainilla en polvo, y... éste es el resultado!


Fa moooolt bona olor, i és moooolt fàcil de fer! Us animeu? Ens llegim!!
***
Huele muuuuy bien, y es muuuuy fácil de hacer! Os animáis? Nos leemos!!



2 comentarios:

  1. Saps on podria trobar aquest tipus d'ampolletes? N'estic buscant per fer el detall per a la nostra boda però no sé ni per on començar... Gràcies!! (per cert, m'encanta el blog i estic traient moltíssimes idees!!!).

    ResponderEliminar
  2. Hola! Jo les compro a www.juvasa.com, a l'apartat d'ampolles per a olis. Surt bé si en compres bastantes, espero que et vagin bé!! I gràcies per llegir el blog ;)

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...