miércoles, 18 de abril de 2012

Casament : Pissarres // Boda : Pizarras


Avui us porto una selecció d'imatges, amb un punt en comú... les pissarres! M'agrada molt la idea de fer-les servir com a part de la decoració del casament, és una idea barateta, personalitzable... en fi, molt com tot el que m'agrada! ;)
***
Hoy os traigo una selección de imágenes, con un punto en común... las pizarras! Me gusta mucho la idea de utilizarlas cómo parte de la decoración de una boda, es una idea baratita, personalizable... en fin, muy cómo todo lo que me gusta! ;)

Vist aquí

Hi podeu trobar mil aplicacions, des de les purament decoratives, fins a les més pràctiques... m'encanta el cor de la imatge superior, igual que m'agrada la idea de fer servir les pissarres per fer fotos xules!
***
Podéis encontrar mil aplicaciones, desde las puramente decorativas, hasta las más prácticas... me encanta el corazón de la imagen superior, igual que me gusta la idea de utilizar las pizarras para hacer fotos chulas!

Vist aquí

Què us sembla utilitzar "potets pissarra" com a organitzadors de taula? Apunteu, apunteu... idea estupenda, DIY i low cost, què més es pot demanar?
***
Qué os parece utilizar "tarritos pizarra" cómo organizadores de mesa? Apuntad,apuntad... idea estupenda, DIY y low cost, qué más se puede pedir?

Vist aquí

I si féssiu servir aquests organitzadors de taula, què millor que pissarretes com a número de taula?
***
Y si usáis éstos organizadores de mesa, qué mejor que pizarritas con los números de mesa?

Vist aquí

Seguint amb les aplicacions pràctiques/decoratives... com a cartellets per la vostra "taula dolça" també queda genial, no?
***
Siguiendo con las aplicaciones prácticas/decorativas... cómo cartelitos para vuestra "mesa dulce" también queda genial, no?

Vist aquí

Bé, i fins aquí les pissarres, per avui, ja que m'encanta la idea i seguiré buscant...!jeje. Ens llegim!
***
Bueno, y hasta aquí las pizarras, por hoy, ya que me encanta la idea y seguiré buscando...!jeje. Nos leemos!


4 comentarios:

  1. Muy chulas tus ideas. como siempre
    Besotes

    ResponderEliminar
  2. Son super practicas...yo pinte una en el cuarto de mi pequeña para que pintara sus garabatos artistico y es una maravilla...Saludos
    iela

    ResponderEliminar
  3. A PartyFiesta venen unes pissarretes moooolt petites (crec que van 5 o 6 per bossa) amb el peu i tot, que poden servir per posar cartellets o, en celebracions de poques persones, el nom de cadascú al lloc corresponent. Les trobo precioses. Ah! Sempre dones molt bones idees!

    ResponderEliminar
  4. Gracias chicas por comentar! Melibea les he vist a la seva pàgina web, són molt xules, queden fitxadíssimes!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...