martes, 24 de abril de 2012

DIY : Potets de vidre blau // DIY : Tarritos de cristal azul


Avui us porto l'últim DIY que he fet, i estic emocionada amb el món de possibilitats que hi ha al darrere... es tracta de "tenyir" potets de vidre, d'una manera molt,molt fàcil, ja veureu! En el meu cas, m'he decantat pel color blau...
***
Hoy os traigo el último DIY que he hecho, y estoy emocionada con el mundo de posibilidades que hay detrás... se trata de "teñir" tarritos de cristal, de una forma muy, muy fácil, ya lo veréis! En mí caso, me he decantado por el color azul...


Per "tenyir" els potets de vidre necessiteu // Para "teñir" los tarritos de cristal necesitáis:

* Cola blanca
* Colorant alimentari (blau) // Colorante alimentario (azul)
* Esponja
* Aigua // Agua


Com es fa? Doncs barrejant una cullerada sopera de cola blanca amb una culleradeta de postres d'aigua i 4 gotes de colorant blau, i ho barregeu bé. Després apliqueu la barreja per sobre dels pots amb una esponja, i deixeu assecar... i ja està!
***
Cómo se hace? Pues mezclando una cucharada sopera de cola blanca con una cucharadita de postres de agua y 4 gotas de colorante azul, y lo mezcláis bien. Después aplicáis la mezcla por encima de los tarritos con una esponja, y dejáis secar... y ya está!Fàcil, veritat? Doncs jo n'he pintat uns quants potets de mides i formes diferents, i els he posat tots juntets en una caixa de fusta petitona (de maduixes) prèviament pintada de blanc... i tatxan,tatxan... aquesta és la meva nova decoració DIY!
***
Fácil, verdad? Pues yo he pintado unos cuántos tarritos de distintas formas y tamaños, y los he puesto juntitos en una cajita de madera (de fresas) previamente pintada de blanco... y tachán,tachán.... ésta es mí nueva decoración DIY!


Les flors que he utilitzat són de plàstic, perquè no m'ha donat temps a recollir-ne de naturals, però ho faré ja que crec que encara quedarà millor... Us ha agradat aquest DIY? Jo li veig mil aplicacions, així que segurament en seguirem parlant! Ens llegim!!
***
Las flores que he utilizado son de plástico, porqué no me ha dado tiempo a recogerlas naturales, pero lo haré ya que creo que todavía quedará mejor... Os ha gustado éste DIY? Yo le veo mil aplicaciones, así que seguramente seguiremos hablando de esto! Nos leemos!!


2 comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...