martes, 3 de abril de 2012

Inspiració en Colors // Inspiración en Colores


Avui us porto una mica d'inspiració per el vostre casament, en tres colors, vermell, groc i com no... lila!
 El vermell és un color que a mi personalment m'agrada molt, però que em costa una mica si forma part de la decoració d'un casament, tot i així he trobat algunes excepcions...
***
Hoy os traigo un poco de inspiración para vuestra boda, en tres colores, rojo, amarillo y cómo no... lila!
El rojo es un color que a mí personalmente me gusta mucho, aunque me cuesta un poco para la decoración de una boda, aún así he encontrado algunas excepciones...

 Vist aquí,aquí,aquí i aquí

Ja us vaig parlar en una ocasió dels casaments en groc (aquí) en general m'agraden totes les opcions, però us deixo amb una selecció de les imatges que més m'han agradat en aquest to... espero que us agradin!
***
Ya os hablé en una ocasión de las bodas en amarillo (aquí) en general me gustan todas las opciones, pero os dejo con una selección de las imágenes que más me han gustado en éste tono... espero que os gusten!

Vist aquí,aquí,aquí i aquí

I finalment el meu color preferit... el lila, aquí he hagut de fer una selecció, ja que tinc mil imatges amb espígol per tot arreu (com bé sabeu...)!
***
Y finalmente mí color favorito... el lila, aquí he tenido que hacer una selección, ya que tengo mil imágenes con lavanda por todas partes (cómo bien sabéis...)!

Vist aquí,aquí,aquí i aquí

Això només són unes petites pinzellades, per despertar la inspiració, espero que us hagin agradat! Ens llegim!
***
Esto son sólo unas pequeñas pinceladas, para despertar la inspiración, espero que os hayan gustado! Nos leemos!

1 comentario:

  1. A mi m'encanta la combinació de blanc i vermell! Sempre m'ha "xiflat"! Potser per una boda és una mica massa exagerada, però per una festa d'aniversari o per Nadal és genial!
    Petons!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...