jueves, 12 de abril de 2012

Música d'un Casament // Música de una boda


Ja fa dies que volia escriure aquest post... i es que vull compartir amb vosaltres les cançons del meu (nostre) casament, va ser una decisió difícil de prendre, ja que la música defineix tant la celebració com tota la resta... Durant la cerimònia civil, vam tenir un trio de corda, però us vull parlar de la música durant el banquet... vam entrar amb la següent!
***
Ya hace días que quería escribir éste post... y es que quiero compartir con vosotras las canciones de mí (nuestra) boda, fue una decisión difícil de tomar, ya que la música define tanto la celebración cómo todo el resto... Durante la cermonia civil, tuvimos un trío de cuerda, pero os quiero hablar de la música durante el banquete... entramos con la siguiente!Ens va agradar perquè l'original és de Oasis, un grup que ens agrada molt a tots dos, i perquè cantada per nens li donava un toc especial, i té bon ritme per entrar...
***
Nos gustó porqué la original es de Oasis, un grupo que nos gusta mucho a los dos, y porque cantada por niños le daba un toque especial, y tiene buen ritmo para entrar...Per el moment del brindis vam recórrer a un clàssic, i vam posar Brindisi de la Traviata de Verdi, va ser una recomanació del DJ, ja que ens va dir que quan sonés tothom s'aixecaria, i realment així va ser! La cançó "Somewhere Over the Rainbow" la vam posar amb l'entrada del pastís... genial de ritme, a la llum de les espelmes... encara m'emociona pensar-hi!
***
Para el momento del brindis, recurrimos a un clásico, pusimos Brindisi de la Traviata de Verdi, fue una recomendación del DJ, ya que nos dijo que en cuánto sonara todo el mundo se levantaría, y realmente así fue! La canción "Somewhere Over the Rainbow" la pusimos para la entrada del pastel... genial de ritmo, a la luz de las velas... aún me emociona pensarlo!En el moment de les entregues, als amics a qui vam donar els nuvis els vam posar cançons que els definien... del seu estil, i per l'entrega del ram a la meva millor amiga (gairebé germana) la cançó escollida va ser la següent, ja que a ella li encanta, i també té un ritme molt apropiat i carregat d'emoció...
***
En el momento de las entregas, a los amigos a quién les dimos los novios les pusimos música que los definía... de su estilo, y para la entrega del ramo a mi mejor amiga (casi hermana) la canción escogida fue la siguiente, ya que a ella le encanta, y también tiene un ritmo muy apropiado y cargado de emoción...Per donar els rams a les mares vam posar la cançó "Bohemian Rhapsody" de Queen en la part que diu "Mama, just killed a man...", vale, no és el millor, però tenint en compte que la meitat de la gent no estava al cas de la lletra... va quedar prou bé, i les mares emocionadíssimes! :p Per el ball vam escollir la següent...
***
Para dar los ramos a las madres pusimos "Bohemian Rhapsody" de Queen en la parte que dice "Mama, just killed a man...", vale, no es lo mejor, pero teniendo en cuenta que la mitad de la gente no estaba al tanto de la letra... quedó bastante bien, y las madres emocionadísimas! :p Para el baile escogimos la siguiente...I per acabar, us deixo amb la que van fer servir els nostres amics per fer un vídeo MOLT currat amb fotos des de la infància fins al present del sr.untocdelila i servidora, no podien triar-la millor!
***
Y para acabar, os dejo con la que utilizaron nuestros amigos para hacer un vídeo MUY currado con fotos des de la infancia hasta el presente del sr.untocdelila y servidora, no podían haberla escogido mejor!Us ha agradat "Nen dels 80"? No pot ser més indicada, ja que el meu senyor marit és del 80 i jo del 84! Ens llegim!!
***
Os ha gustado "Nen dels 80" (Niño de los 80)? No puede ser más indicada, ya que mí señor marido es del 80 y yo del 84! Nos leemos!!

4 comentarios:

 1. M'encanta la de Somewhere over the rainbow, especialment aquesta versió!

  ResponderEliminar
 2. Somewhere over the Rainbow... Aquesta m'encanta, i és una de les que vaig posar. De fet, vaig escollir totes les cançons que es posarien, des del cocktail al ball... jo, què divertit! I dilluns farà ja un any... què fort!

  ResponderEliminar
 3. Somewhere over the rainbow nosaltres també l'hem escollit pel pastís!!! i ens casem la setmana vinent! :)
  Paula

  ResponderEliminar
 4. jo fate servir somwhere ovrr the rainbow x entrar al restaurant

  ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...