miércoles, 4 de abril de 2012

DIY : Decoració de Pasqua // DIY : Decoración de Pascua


Avui us vull deixar amb un parell d'imatges que m'han agradat de un DIY molt apropiat per aquestes dates... es tracta de un centre de taula fet amb closques d'ou, ideal per Pasqua!
***
Hoy os quiero dejar un par de imágenes que me han gustado de un DIY muy apropiado para éstas fechas... se trata de un centro de mesa hecho con cáscaras de huevo, ideal para Pascua!

Vist aquí

Es tracta simplement que feu servir les closques dels ous com a testos per plantetes, queda ideal juntament amb ous de diferents colors, com en la imatge superior, o presentat en el cartró dels ous...
***
Se trata simplemente de que uséis las cáscaras de los huevos como macetas para plantitas, queda ideal junto con huevos de distintos colores, cómo en la imagen superior, o presentado en el cartón de los huevos...

Vist aquí

Us agrada la idea? Només heu d'estar un temps guardant les closques dels ous... i podeu fer aquest centre de taula taaaant mono, per Pasqua és fantàstic, però a mi no em desagrada per a qualsevol altra època...!
***
Os gusta la idea? Sólo tenéis que estar un tiempo guardando cáscaras de huevo...  y podréis hacer éste centro de mesa taaaan mono, en Pascua es fantástico, pero a mí no me disgusta para cualquier otra época...!

Vist aquí

Espero que us hagi agradat! Ens llegim!!
***
Espero que os haya gustado! Nos leemos!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...