viernes, 20 de abril de 2012

Buffet de Postres


Avui us vull parlar dels buffets de postres en les bodes, i és que és una idea que cada vegada veig més sovint, i que m'encanta! La idea de portar les postres a la taula està bé, però si teniu una taula de postres, animeu la celebració, ja que la gent s'aixeca i es troba i té opció de parlar amb altres convidats... una mica com l'aperitiu!
***
Hoy os quiero hablar de los buffets de postres en las bodas, y es que es una idea que cada vez veo más a menudo, y que me encanta! La idea de servir el postre en la mesa está bien, pero si tenéis una mesa de postres, animáis la celebración, ya que la gente se levanta y se encuentra y tiene la opción de hablar con otros invitados... un poco cómo el aperitivo!

Vist aquí

Feu de la vostra taula de postres part de la decoració i quedarà fantàstic... aquí algunes imatges que a mi m'han agradat...
***
Haced que vuestra mesa de postres sea parte de la decoración y quedarán fantásticas... aquí algunas imágenes que a mí me han gustado...

Vist aquí

Vist aquí

Podeu incloure diferents tipus de pastís, al gust de un major número de persones, o fins i tot per els vostres convidats amb necessitats especials (diabètics, celíacs) o per qui estigui a dieta!
***
Podéis incluir distintos tipos de pasteles, al gusto de un mayor número de personas, o incluso para vuestros invitados con necesidades especiales (diabéticos, celíacos) o para los que estén a dieta!

Vist aquí

Si hi poseu macarons, galetes o cupcakes... podeu posar alguna bosseta (a mi m'encanten les de paper kraft) perquè els vostres convidats se'n puguin endur a casa...
***
Si ponéis macarons, galletas o cupcakes... podéis poner alguna bolsita (a mí me encantan las de papel kraft) para que vuestros invitados se los puedan llevar a su casa...

Vist aquí

Què me'n dieu? Posaríeu un buffet de postres en el vostre casament?
***
Qué me decís? Pondríais un buffet de postres en vuestra boda?

Vist aquí

Bé, quina gana m'ha fet venir escriure aquest post... me'n vaig a berenar!jeje Ens llegim!
***
Bueno, qué hambre me ha entrado al escribir éste post... me voy a merendar!jeje Nos leemos!


2 comentarios:

  1. Jo sí!!!!!! m'encantaria!!! però es que des del restaurant ja ens "imposen" un tipus de postre i ara crec que ja és massa tard... Però em sembla molt bona idea!!

    ResponderEliminar
  2. ¡me encanta! Yo si que lo pongo, un candy bar que espero quede chulo, que ganas tengo de verlo!! jajajaj. Me ha encantado tu post, unas fotos muy chulas!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...