jueves, 2 de febrero de 2012

Casament : Colors Fluor // Boda : Colores Flúor


Avui us porto les imatges de un casament fantàstic en tons fluor, perquè no tots els casaments han de ser en tons pastel!
***
Hoy os traigo las imágenes de una boda fantástica en tonos flúor, porque no todas las bodas tienen que ser en tonos pastel!
Vist aquí

Aquest casament està ple de color, és fantàstic per els mesos estiuencs... i ple de detalls, sinó mireu la decoració de les taules!
***
Ésta boda está llena de color, fantástica para los meses veraniegos... y llena de detalles, mirad la decoración de las mesas!

Vist aquí
No us semblen genials les figuretes en tons fluor? A mi m'ha encantat, és súper diferent del que estem acostumats a veure! Igual que les figuretes del pastís!
***
No os parecen geniales las figuritas en tonos flúor? A mí me han encantado, es súper diferente de lo que estamos acostumbrados a ver! Igual que las figuritas del pastel!
Vist aquí
Més original... impossible! Mireu també la papereria del casament (invitacions,targetes...), molt divertides i plenes de color!
***
Más original... imposible! Mirad también la papelería de la boda (invitaciones, tarjetas...), muy divertida y llena de color!
Vist aquí
i aquí... // y aquí...
Vist aquí
M'encanta tota la decoració d'aquest casament, l'efecte de les banderoles i els llumets al menjador... queda genial!
***
Me encanta toda la decoración de ésta boda, el efecto de las banderolas y las lucecitas al comedor... queda genial!
Vist aquí
I una última imatge que se que us encantarà, què us semblen aquestes banderetes???
***
Y una última imagen que se que os encantará, qué os parecen éstas banderitas???
Vist aquí
Espero que us hagi agradat aquest casament tant com a mi, i si en voleu veure més, aquí, la galeria completa! Ens llegim!
***
Espero que os haya gustado ésta boda tanto como a mí, y si queréis ver más, aquí, la galería completa! Nos leemos!

1 comentario:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...