lunes, 27 de febrero de 2012

Casament : Idea Organitzadors Taula // Boda : Idea Organizadores Mesa


En la majoria de casaments que he estat, la llista amb les taules, consisteix en això, una llista més o menys ben presentada... però he trobat una idea fantàstica per si voleu sorprendre als vostres convidats i alhora contribuir a la decoració del vostre casament...
***
En la mayoría de bodas en las que he estado, la lista con las mesas, consiste en eso, una lista más o menos bien presentada... pero he encontrado una idea fantástica por si queréis sorprender a vuestros invitados y a la vez contribuir a la decoración de vuestra boda...

Vist aquí

Què us sembla? Cada taula un test amb una planta i els noms dels convidats "plantats", a mi l'idea m'apassiona, estic per tornar a casar-me per fer això!jeje.
***
Qué os parece? Cada mesa una maceta con una planta y los nombres de los invitados "plantados", a mí la idea me apasiona, estoy por volver a casarme para hacerlo!jeje.

Vist aquí

Totalment fàcil de fer i preciós, no us sembla...? encara més si la planta escollida és l'espígol, ja coneixeu que és la meva debilitat!
***
Totalmente fácil de hacer y precioso, no os parece...? y aún más si la planta escogida es lavanda, ya conocéis que es mi debilidad!


Vist aquí

En la imatge superior, les targetes amb els noms dels convidats pengen dels potets amb flors, una altra bona idea... i finalment, si no voleu planta, però us agrada la idea, doncs feu servir els testos buits i planteu-hi banderetes amb els noms!
***
En la imagen superior, las tarjetas con los nombres de los invitados cuelgan de las macetitas con flores, otra buena idea... y finalmente, si no queréis planta, pero os gusta la idea, utilizad las macetas vacías y plantad las banderitas con los nombres!

Vist aquí
Bé, què us ha semblat aquesta idea? Espero que us hagi agradat tant com a mi! Ens llegim!
***
Bueno, qué os ha parecido ésta idea? Espero que os haya gustado tanto como a mí! Nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...