viernes, 24 de febrero de 2012

Casament : Complements Pentinat // Boda : Complementos Peinado


Avui us porto una selecció de complements de cabell per a núvia que són autèntiques joies... i és que un bon complement pot vestir tant o més que el propi vestit, això si, molt important combinar adequadament, vestits molt carregats, pentinats senzills i viceversa!
***
Hoy os traigo una selección de complementos para el pelo para la novia que son autenticas joyas... y es que un buen complemento puede vestir tanto o más que el propio vestido, eso sí, muy importante combinar adecuadamente, vestidos muy cargados, peinados sencillos y viceversa!

Vist aquí

El primer pentinat el trobo fantàstic... i per complementar-lo, què millor que aquesta diadema de pedreria? A mi em sembla una parella perfecta!
***
El primer peinado me parece fantástico... y para complementarlo, qué mejor que ésta diadema de pedrería? A mí me parece una pareja perfecta!

Vist aquí
Una altra diadema fantàstica, la de la imatge superior, i si us agraden els complements més recarregats, però vintage i preciosos, què me'n dieu de la següent diadema/banda??
***
Otra diadema fantástica, la de la imagen superior, y si os gustan los complementos más recargados, pero vintage y preciosos, qué me decís de la siguiente diadema/banda??

Vist aquí
Si busqueu complements per el vostre gran dia més discrets, també hi ha opcions per a vosaltres, com per exemple, el següent complement, de Rosa Clarà.
***
Si buscáis complementos para vuestro gran día más discretos, también hay opciones para vosotras, como por ejemplo, el siguiente complemento, de Rosa Clarà.

Vist aquí
I una altra opció, encara més discreta, però no per això menys encertada...
***
Y otra opción, todavía más discreta, pero no por eso menos acertada...

Vist aquí
 Què us semblen aquestes propostes? Us agraden els complements per el cabell amb pedreria? Ens llegim!
***
Qué os parecen éstas propuestas? Os gustan los complementos para el pelo con pedrería? Nos leemos!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...