miércoles, 8 de febrero de 2012

Cup cakes : Sant Valentí // Cup cakes : San Valentín


S'acosta Sant Valentí, i tot i que no és una festa que jo celebri, ja que a Catalunya el dia dels enamorats acostuma a associar-se amb Sant Jordi, la xarxa s'inunda de idees... i buscant, he trobat uns cupcakes que m'han robat el cor... i de cors va la cosa!
***
Se acerca San Valentín, y aunque no es una fiesta que yo celebre, ya que en Cataluña el día de los enamorados se asocia más con Sant Jordi, la red se inunda de ideas... y buscando, he encontrado unos cupcakes que me han robado el corazón... y de corazones va la cosa!

Vist aquí

No són una monada? Doncs bé, si sou unes núvies/nuvis DIY els podeu utilitzar com a detallet comestible per el vostre casament, això si, teniu en compte que la última setmana molt probablement no us podreu dedicar a les cuinetes...
***
¿No son una monada? Pues bien, si sois unas novias/novios DIY los podéis utilizar cómo detallito comestible para vuestra boda, eso sí, teniendo en cuenta que la última semana muy probablemente no os podréis dedicar a las cocinillas...

Vist aquí

Doncs bé, si us animeu en aquest enllaç, hi ha l'explicació de com fer-los...
***
Pues bien, si os animáis, en éste enlace, hay la explicación de cómo hacerlos...

Vist aquí

Bé, tan si voleu fer-los servir per al vostre Sant Valentí, com per al vostre casament... o pel que sigui, estic segura que si els feu, triomfareu!
***
Bueno, tan si los queréis para vuestro San Valentín, cómo para vuestra boda... o por lo que sea, estoy segura que si los hacéis, ¡triunfaréis!

Vist aquí

Espero que us hagi agradat... ens llegim! // Espero que os haya gustado... ¡nos leemos!


1 comentario:

  1. què xules! I sembla més o menys fàcil de fer fins i tot per algú tan poc manyosa amb els postres com jo! jeje

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...