domingo, 12 de febrero de 2012

DIY : Pai-pai // DIY : Pai-pai

El dia del meu casament, no va fer una calor excessiva, de fet les previsions meteorològiques anunciaven tempestes, inundacions... al final no va fer res, però bé, jo abans de saber tot això havia comprat pai-pais per els meus convidats... jo els vaig comprar, però ara he trobat uns quants DIY a la xarxa per fer-los amb les vostres pròpies mans!
***
El día de mi boda, no hizo un  calor excesivo, de hecho las previsiones meteorológicas anunciaban tormentas, inundaciones... al final no hizo nada, pero, de todos modos antes de saber todo esto, yo ya había comprado para mis invitados unos pai-pai, ahora he encontrado en la red unos cuántos DIY para hacerlos con vuestras propias manos!

Vist aquí

Si us agraden, podeu descarregar la plantilla aquí...
***
Si os gustan, podéis descargar la plantilla aquí...

Vist aquí

 Hi ha moltes versions, com els de la imatge superior, o aquests altres...
***
Hay muchas versiones, cómo los de la imagen superior, o éstos otros...

Vist aquí
També podeu optar per altres opcions, com per exemple la següent, on només cal imprimir la plantilla sobre un paper o cartolina una mica gruixuda, i enganxar-ho a un pal de fusta...
***
También podéis optar por otras opciones, como por ejemplo la siguiente, dónde sólo hace falta imprimir la plantilla sobre un papel o cartulina un poco gruesa, y pegarle un palito de madera...

Vist aquí

O fins i tot, podeu fer ventalls només doblegant paper, fent origami o papiroflèxia, tot i que la tècnica com veureu és bastant fàcil!
***
O incluso, podéis hacer abanicos sólo con papel doblado, haciendo origami o papiroflexia, aunque cómo veréis la técnica es bastante fácil!

Vist aquí
I el resultat pot quedar força xulo, no us sembla?
***
Y el resultado puede quedar bastante chulo, no os parece?

Vist aquí

Bé, espero que us hagi agradat aquesta proposta de DIY d'avui, ens llegim!
***
Bueno, espero que os haya gustado ésta propuesta de DIY de hoy, nos leemos!

1 comentario:

  1. Qué chulo! me encanta. Creo que voy a coger esta idea para la próxima fiesta que dé :p

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...