miércoles, 28 de marzo de 2012

D'Noces


Fa uns dies vaig resultar afortunada en el sorteig que feia D'Noces entre els seus seguidors a facebook, aquí, i avui us ensenyo el meu "premi", que ja veureu que és per llepar-se'n els dits!
***
Hace unos días resulté afortunada en el sorteo que hacía D'Noces entre sus seguidores en facebook, aquí, y hoy os enseño mi "premio", que ya veréis que es para chuparse los dedos!


Es tracta d'un mini candy buffet, en aquest cas de temàtica romàntica, un regal ideal per sorprendre a algú especial, o per celebrar una festa pre-boda! El que veieu a les fotos em va arribar per correu, i l'he muntat jo, que és una de les opcions que dóna D'Noces, enviar el material i que tu t'ho facis a casa, una bona manera per estalviar uns euros!
***
Se trata de un mini candy buffet, en éste caso de temática romántica, un regalo ideal para sorprender a alguien especial, o para celebrar una fiesta pre-boda! El que veis en las fotos me llegó por correo, y lo he montado yo, que es una de las opciones que da D'Noces, enviar el material y que tú te lo montes en casa, una buena forma para ahorrar unos euros!



A més D'Noces, no només fa mini candys, també organitza events de tot tipus i regals personalitzats per qualsevol ocasió... i fins i tot detallets, com el següent, un pin de feltre ideal per a comiats de solter/a, no us sembla?
***
Además D'Noces, no sólo hace mini candys, también hace detalles personalizados, regalos para embarazadas y bebés, decoración para fiestas y bodas... y hasta algunos detallitos, cómo el siguiente, un pin de fieltro ideal para despedidas de soltero/a, no os parece?



Finalment ensenyar-vos també un detallet que em va fer arribar la Montse, de D'Noces, una flor d'un dels seus rams de botons... recordeu l'entrada dels botons com a part del casament (aquí)? Doncs aquí una altra idea per sumar-hi!
***
Finalmente enseñaros también un detallito que me hizo llegar Monste, de D'Noces, una flor de uno de sus ramos de botones... recordáis la entrada de los botones cómo parte de una boda (aquí)? Pues ahí va otra idea para sumarle!


Què us ha semblat aquest regalàs? Recordeu que podeu consultar el blog de D'Noces aquí, o seguir els seus treballs al facebook, aquí. I si voleu contactar amb D'Noces per correu, ho podeu fer a d-noces@d-noces.com   Ens llegim!
***
Qué os parece éste regalazo? Recordad que podéis consultar el blog de D'Noces aquí, o seguir sus trabajos en facebook, aquí. Si quereís contactar con D'Noces por correo, lo podéis hacer en d-noces@d-noces.com Nos leemos!

1 comentario:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...