lunes, 5 de marzo de 2012

Casament : Inspiració Mediterrània // Boda : Inspiración Mediterránea


Avui us porto una proposta per decorar casaments que no pot ser més de casa nostra... es tracta de l'olivera, a veure què us semblen aquestes propostes!
***
Hoy os traigo una propuesta para decorar bodas que no pueden ser más de nuestra tierra... se trata de el olivo, a ver qué os parecen éstas propuestas!


Vist aquí

Les fulles de l'olivera les podeu fer servir com a decoració econòmica, i la veritat és que queda la mar de bé, sinó mireu el següent centre de taula!
***
Las hojas del olivo las podéis utilizar cómo decoración económica, y la verdad es que queda la mar de bien, si no mirad el siguiente centro de mesa!


Vist aquí

Seguint amb les fulles/branquillons d'olivera, podeu fer unes espelmes tant xules com les següents, ideals per decorar un racó de la vostra celebració, o per casa vostra!
***
Siguiendo con las hojas/ramitas de olivo, podéis hacer unas velas tan chulas cómo las siguientes, ideales para decorar un rincón de vuestra celebración, o para vuestra casa!

Vist aquí

I una idea que m'encanta...! Ampolletes d'oli com a detall per als convidats, i és un molt bon regal, ja que un oli de qualitat sempre és d'agrair!
***
Y una idea que me encanta...! Botellitas de aceite cómo detalle para los invitados, y es un muy buen regalo, ya que un aceite de calidad siempre es de agradecer!

Vist aquí

O aquesta altra versió, oli aromatitzat, una altra gran idea!
***
Ó ésta otra versión, aceite aromatizado, otra gran idea!

Vist aquí

Doncs bé, fins aquí el post d'avui. Us agrada la idea de donar un toc mediterrani al vostre casament? I els detallets d'oli d'oliva? Ens llegim!
***
Pues bien, hasta aquí el post de hoy. Os ha gustado la idea de dar un toque mediterráneo a vuestra boda? Y los detallitos de aceite de oliva? Nos leemos!

3 comentarios:

  1. Què maco... Si m'hagués casat per Barcelona hagués buscat bé algún lloc modernista o sino a peu de platja, tot molt mediterrani...
    La idea de l'oli em sembla fantàstica!

    ResponderEliminar
  2. Jo em vaig casar en una torre modernista! L'oli com a detallet és genial, com molt nostre,no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On es poden trobar aquestes botelletes d'oli?!? M'encanten!

      Eliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...