viernes, 2 de marzo de 2012

DIY : Sucre Aromatitzat // DIY : Azúcar Aromatizado


Avui us deixo un DIY de Sucre Aromatitzat... que direu, i perquè? Doncs perquè queda fantàstic, mireu les fotos!
***
Hoy os dejo un DIY de Azúcar Aromatizado... que diréis, y para qué? Pues porqué queda fantástico, mirad las fotos!

Vist aquí
Aquests sucres aromatitzats poden ser un detallet de casament preciós, no us sembla? Amb ells podeu fer galetes, o per adornar el contorn del got amb begudes cítriques o còctels...
***
Éste azúcar aromatizado puede ser un detallito de boda precioso, no os parece? Además con ellos podéis hacer galletas, o adornar el contorno del vaso para bebidas cítricas o cócteles...

Vist aquí
És ben fàcil de fer... només necessiteu deixar el sucre i la pell de la fruita que volgueu utilitzar, en cas que sigui espígol, doncs amb les espigues, durant una nit perquè el sucre agafi un punt de sabor, passat aquest temps posar-ho en un recipient de vidre i afegir-hi una mica més de pell de la fruita o trossets d'espígol per donar-hi color... tancar-ho hermèticament i decorar el potet!
***
Es muy fácil de hacer... sólo necesitáis dejar el azúcar y la cáscara de la fruta que queráis utilizar, en caso que sea de lavanda, pues con las flores, durante una noche para que el azúcar coja un punto de sabor, pasado éste tiempo ponerlo en un recipiente de cristal y añadir un poco más de cáscara de fruta o trocitos de lavanda para dar color... cerrarlo herméticamente y decorar el tarrito!

Vist aquí
Trobareu el tutorial en anglès aquí, espero que us hagi agradat, i feliç entrada al cap de setmana! Ens llegim!
***
Encontraréis el tutorial en inglés aquí, espero que os haya gustado, y feliz entrada al fin de semana! Nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...