sábado, 31 de marzo de 2012

Decoració : Ampolles de Vidre // Decoración : Botellas de Cristal


Heu pensat en com decorareu les taules del vostre casament? Busqueu una solució barata i fantàstica? Doncs jo us proposo ampolles de vidre, a veure què us semblen...
***
Habéis pensado en cómo decoraréis las mesas de vuestra boda? Buscáis una solución barata y estupenda? Pues yo os propongo botellas de cristal, a ver qué os parecen...

Vist aquí
Si trobeu ampolles antigues o amb estil vintage, millor, però sinó n'hi ha de molt xules d'aigua, de vi, de suc de fruita... busqueu una mica i segur que trobeu opcions fantàstiques!
***
Si encontráis botellas antiguas o con estilo vintage, mejor, pero si no las hay de muy chulas de agua, vino, zumo de fruta... buscad un poco y seguro que encontráis opciones fantásticas!


Vist aquí

Vist aquí

Penseu que aquesta opció, si opteu per el reciclatge de les ampolles, pot sortir molt econòmica, ja que de flors, normalment cares, n'hi heu de posar poquetes!
***
Pensad que ésta opción, si optáis por el reciclaJe de las botellas, puede salir muy económica, ya que de flores, normalmente caras, tenéis que poner muy poquitas!

Vist aquí

Si no us convenç la idea com a centre de taula, també pot ser una bona opció per decorar un bufet o algun racó de la vostra celebració, no us sembla?
***
Si no os convence la idea como centro de mesa, también puede ser una buena opción para decorar un buffet o algÚn rincón de vuestra celebración, no os parece?

Vist aquí
Us agrada aquesta idea? Ja em direu si teniu gaires ampolles guardades per la vostra decoració.... ens llegim!
***
Os gusta ésta idea? Ya me diréis si tenéis muchas botellas guardadas para vuestra decoración... nos leemos!

1 comentario:

  1. No puedo decidirme por ninguno en concreto, me gustan todos!!!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...