lunes, 4 de noviembre de 2013

Nadó : Bressol Look at me // Bebé : Cuna Look at me

 
Hola, com vaig comentar uns quants posts més enrere, acabo de ser mare, així que he descobert una sèrie de productes a arrel d'això que m'agradaria compartir amb vosaltres. Un d'ells és el bressol Look at Me de la marca Cotinfant.
***
Hola, como ya comenté unos cuántos posts más atrás, acabo de ser madre, así que he descubierto una serie de productos a raíz de esto que me gustaría compartir con vosotras. Uno de ellos es la cuna Look at Me de la marca Cotinfant.
 

Es tracta d'un bressol que es pot posar en sidecar amb el llit de matrimoni, el que facilita moltíssim la lactància materna durant les nits (i creieu-me que qualsevol ajuda, especialment els primers dies és benvinguda). Al meu nen prefereix dormir al llit amb nosaltres, però tot i així el fet de tenir el bressol adossat al llit dóna moltíssima tranquil·litat perquè fa que no pugui caure!
***
Se trata de una cuna que se puede poner en sidecar con la cama de matrimonio, lo que facilita muchísimo la lactancia materna durante las noches (y creedme que cualquier ayuda, especialmente los primeros días es bienvenida). Mi niño prefiere dormir en la cama con nosotros, pero aún así el hecho de tener la cuna adosada a la cama da mucha tranquilidad porqué hace que no se pueda caer!
 

 
Un dels costats del bressol Look at Me es treu (molt fàcilment) i porta unes peces que es poden enganxar amb unes cintes que van per sota el matalàs del llit de matrimoni, de manera que no es pot separar, en l'espai que queda entre els dos matalassos hi va una peça d'escuma. També m'agrada molt que tingui rodes, ja que una vegada ens despertem, poso el costat i puc portar el llitet al menjador, o on sigui, i seguir vigilant el petitó.
***
Uno de los lados de la cuna Look at Me se puede quitar (muy fácilmente) y trae unas piezas que se pueden enganchar con unas cintas que van por debajo del colchón de la cama de matrimonio, de forma que no se puede separar, en el espacio que queda entre los dos colchones hay una pieza de espuma. También me gusta mucho que tenga ruedas, ya que una vez despiertos, pongo el lado de la cuna y puedo llevar la cuna al comedor, o dónde sea, y seguir vigilando a mí pequeño.




Hi ha diferents colors, el nostre és en blanc. Va amb el matalàs, i un sac amb farciment nòrdic, en el meu cas, vaig triar el gris amb topets blancs, la veritat és que el disseny i la qualitat és molt gran, per això no es tracta d'un bressol barat... no es pot tenir tot! Si us interessa el tema del collit i la lactància materna, us recomano aquest enllaç, de la pàgina d'Alba Lactancia Materna. Ens llegim!!
***
Hay diferentes colores, la nuestra es en blanco. Va con el colchón incluido, y un saco con relleno nórdico, en nuestro caso, elegimos el gris clarito con topitos blancos, la verdad es que el diseño y la calidad es muy alta, por eso no se trata de una cuna barata... no se puede tener todo! Si os interesa el tema del colecho, os recomiendo éste enlace de la página de Alba Lactancia Materna. Nos leemos!!



 
 
 


6 comentarios:

  1. Una pregunta un poco tonta: ¿de qué material es el relleno nórdico? ¿Plumón, sintético...? Y otra un poco menos tonta: ¿se puede poner la barandilla extraíble estando la cuna sujeta a la cama? ¡Gracias!

    Pilar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Pilar! El relleno es sintético y la barandilla no se puede poner cuando está sujeta porqué hay los enganches. Si quieres me envías un correo y te paso una foto de como queda la nuestra.

      Eliminar
  2. ¡Muchas gracias! Ahora te mando un correo :-)

    ResponderEliminar
  3. Hola! Sé que fa temps d'aquesta publicació però tinc el mateix bressol i m'he adonat d'un problema imprevist: el meu nadó és molt mogut i em fa por que es faci mal amb les cantonades afilades que queden a la vista en treure el lateral. De moment, les tapo amb tela però he pensat que potser tu ja vas trobar solucions millors i m'agradaria saber si tens cap suggerència. Gràcies!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Marta,

      Jo a la part del cap hi posava els coixins anticops, però posat de manera que quedés tapat, és a dir fent un "sandwich" amb la cantonada, lligant-ho amb els cordills per darrere. Espero haver-me explicat, i enhorabona per la maternitat!

      Eliminar
  4. Ho provarem, moltes gràcies!

    ResponderEliminar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...