jueves, 26 de enero de 2012

Casament : Bossetes de roba multiús // Boda : Bolsitas de tela multiusos


Avui us vull parlar de bossetes de roba, que les trobo fantàstiques en elles mateixes, així que li he estat buscant possibles utilitats "nupcials" i crec que estic en situació de donar-vos alguna idea!
***
Hoy os quiero hablar de bolsitas de tela, que me parecen fantásticas por ellas mismas, así que he estado buscando posibles utilidades "nupciales" y creo que estoy en situación de daros alguna idea!

Vist aquí

No us sembla que poden quedar ESTUPENDES per posar l'arròs que us llençaran els vostres convidats??? Ho podeu col·locar en una cistelleta/maleta/caixa a la sortida de la cerimònia, o bé sobre el seient de cada un dels vostres convidats... igual que les següents!
***
No os parece que pueden quedar ESTUPENDAS para poner el arroz que os van a tirar vuestros invitados??? Lo podéis poner en una cestita/maleta/caja a la salida de la ceremonia, o bien sobre el asiento de cada uno de vuestros invitados... igual que las siguientes!

Vist aquí
En la pàgina on he trobat la imatge superior, utilitzen les bossetes plenes de llavors com a detallet per els convidats, però a mi personalment m'agrada més el tema de l'arròs...!
***
En la página dónde he encontrado la imagen superior, utilizan las bolsitas llenas de semillas cómo detallito para los invitados, pero a mí personalmente me gusta más el tema del arroz...!

Vist aquí
La bosseta amb l'imatge del potet i el cor... és preciosa, així que jo la utilitzaria com a embolcall dels detallets, o bé, seguint en la línia d'abans, per posar-hi pètals per tirar al final de la cerimònia...
***
La bolsita con la imagen del tarrito y el corazón... es preciosa, así que yo la utilizaría cómo envoltorio de los detallitos, o bien, siguiendo la línea de antes, para poner pétalos para tirar al final de la ceremonia...

Vist aquí
Ja veieu que de formats n'hi ha molts, però jo us animo a que feu les vostres personalitzades...! Els convidats agraeixen aquests detalls... Una altra idea, què us sembla posar en una bosseta d'aquestes un puzzle o joc de fusta petitet per els més menuts de la celebració? o juntament amb un quadern de pintar plena de ceres o llapissos de colors!
***
Ya veis que formatos hay muchos, pero yo os animo a que hagáis las vuestras personalizadas...! Los invitados agradecen éstos detalles... Otra idea, qué os parece poner en una bolsita de éstas un puzzle o juego de madera pequeñito para los enanos de la celebración? o junto a un cuaderno de colorear llena de ceras o lápices de colores!

Vist aquí
També m'agraden per a posar petits "kits de supervivència" (tirites,xiclets,pòsits per les butllofes dels peus...)
***
También me gustan para poner pequeños "kits de supervivencia" (tiritas,chicles,pósitos para las ampollas de los pies...)

Vist aquí
I si  feu/compreu les bosses més grans... també hi podeu col·locar unes espardenyes perquè els vostres convidats se les puguin posar a l'hora del ball (un apunt aquí, si no us voleu arruïnar, mireu empreses que es dediquin a fer regals publicitaris, acostumen a haver-hi xancletes súper bé de preu!)
***
Y si hacéis/compráis las bolsas más grandes... también podéis colocar dentro unas zapatillas para que vuestros invitados se las puedan poner a la hora del baile (un apunto aquí, si no queréis arruinaros, mirad empresas que se dediquen a los regalos publicitarios, acostumbran a tener chancletas súper bien de precio!)

Vist aquí
Bé, finalment, si voleu fer les bossetes vosaltres amb les vostres manetes, us pot ser d'utilitat el post d'ahir de El Blog de Silvia (aquí), que parla de la técnica de la transferència! Ens llegim!
***
Bueno, finalmente, si queréis hacer las bolsitas vosotras mismas con vuestras manitas, os puede resultar útil el post de ayer de El Blog de Silvia (aquí), que habla de la técnica de la transferencia! Nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...