jueves, 19 de enero de 2012

Casament : I si plou... que plogui! // Boda : Y si llueve... que llueva!


Quan prepares el gran dia, el teu casament, t'agradaria tenir-ho tot controlat (sobretot a mi, que em vaig tornar hiper-controladora, jeje) però hi ha coses que no es poden controlar, i una d'aquestes són els fenòmens meteorològics... pot ser que el dia del teu casament plogui, i si ho fa... doncs que plogui!
***
Cuándo preparas el gran día, tu boda, te gustaría tenerlo todo controlado (sobretodo a mí, que me volví híper-controladora,jeje), pero hay cosas que no se pueden controlar, y una de éstas son los fenómenos meteorológicos... puede ser que el día de tu boda llueva, y si lo hace... pues que llueva!

Vist aquí

El dia que ens vam casar... la previsió del temps deia que hi havia risc d'inundació, i jo ja m'havia fet a la idea de que plogués moltíssim! així que per animar-me mirava fotos de casaments plujosos, que per cert queden precioses... així que si no ho podeu evitar, gaudiu-ho al màxim!
***
El día que nos casamos... la previsión del tiempo decía que había riesgo de inundación, y yo ya me había hecho a la idea de que lloviese muchísimo! así que para animarme miraba fotos de bodas lluviosas, que por cierto quedan preciosas... así que si no lo podéis evitar, disfrutadlo al máximo!

Vist aquí

Si parleu amb qualsevol fotògraf, us dirà que la llum dels dies plujosos és millor per les fotos... i a més si podeu feu-vos alguna foto amb botes d'aigua, que queden la mar de divertides i no cal que us feu malbé les sabates que us han costat un ull de la cara (i part de l'altre)!
***
Si habláis con cualquier fotógrafo, os dirá que la luz de los días lluviosos es mejor para las fotos... y además, si podéis, haceros alguna foto con botas de agua, que quedan la mar de divertidas y no hace falta que os estropeéis los zapatos que os han costado un ojo de la cara (y parte del otro)!

Vist aquí

mireu aquesta altra foto... // mirad ésta otra foto...

Vist aquí

El dia del meu casament al final no va ploure, només unes gotes al final de l'aperitiu, i ho vam poder fer tot a fora com estava previst... però i si hagués plogut, jo m'hauria sentit igual d'especial, ens ho haguéssim passat igual de bé i seguiria essent un dels dies més especials de la meva vida...!
***
El día de mi boda al final no llovió, sólo unas gotas al final de el aperitivo, y lo pudimos hacer todo fuera cómo estaba previsto... pero si hubiese llovido, yo me habría sentido igual de especial, nos lo hubiésemos pasado igual de bien y seguiría siendo uno de los días más especiales de mi vida...!

Vist aquí

Doncs bé, aquí us deixo aquestes imatges... per si els ous de les clarisses no funcionen (nosaltres amb un casament civil, ni ho vam plantejar,jeje)! Ens llegim!
***
Bueno, aquí os dejo éstas imágenes... por si los huevos de las clarisas no funcionan (nosotros con una boda civil, ni lo planteamos,jeje)! Nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...