sábado, 28 de enero de 2012

Casament : Nens // Boda : Niños

Els detallets per als nens en un casament... acostumen a quedar-se amb una bossa de xuxes! Alguns nuvis decideixen contractar un animador, especialment pensat per ells, a mi personalment em sembla una bona idea, però és una manera de desplaçar-los de la resta de la celebració... jo aposto per buscar detallets per a tenir-los distrets i que s'ho passin tant bé com la resta de convidats! Aquí van unes quantes idees...
***
Los detallitos para los niños en una boda... acostumbran a quedarse en una bolsa de chuches! Algunos novios deciden contratar un animador, especialmente pensado para ellos, a mí personalmente me parece una buena idea, pero es una forma de desplazarlos un poco del resto de la celebración... yo apuesto por buscar detalles para tenerlos distraídos y que lo pasen igual de bien que el resto de los invitados! Ahí van una cuántas ideas!

Vist aquí

La idea de deixar a la taula dels nens una caixeta amb colors, llibreta o llibre de colorejar, figuretes per jugar... no és tant cara i és un èxit assegurat!
***
La idea de dejar en la mesa de los niños una cajita con colores, libreta o libro para colorear, figuritas para jugar... no es tan cara y será un éxito seguro!

Vist aquí
No cal que siguin idees molt complicades, amb una llibreteta i colors ells ja estaran la mar de contents (sempre tingueu en compte l'edat que tenen, clar!)...
***
No hace falta que sean ideas muy complicadas, con una libretita y colores ellos ya estarán la mar de contentos (siempre teniendo en cuenta la edad que tengan, claro!)...

Vist aquí
Una altra bona idees és regalar-los llibres de activitats, com els de la imatge superior, d'aquest en concret us podeu descarregar el pdf aquí, això si, és en anglès... però podeu utilitzar les imatges i traduir-lo!
***
Otra buena idea es regalarlos libros de actividades, cómo los de la imagen superior, de éste en concreto os podéis descargar el pdf aquí, eso si, está en inglés... pero podéis utilizar las imágenes y traducirlo!

Vist aquí
En el nostre casament vaig preparar els llibres de colorejar jo mateixa, i van ser un veritable èxit... a la xarxa trobareu mil plantilles per colorejar... així que només heu de seleccionar els dibuixos segons franja d'edat i gustos (si els coneixeu)!
***
En nuestra boda preparé los libros para colorear yo misma, y fueron un verdadero éxito... en la red encontraréis mil plantillas para colorear... así que sólo tendréis que seleccionar los dibujos según franja de edad y gustos (si los conocéis)!

Vist aquí

Podeu buscar detallets específics per als nens, com les caixetes en forma de càmera, podeu comprar la plantilla a Etsy, aquí, les podeu fer servir per posar-hi dolços o els colors perquè pintin... jo les trobo precioses!
***
Podéis buscar detallitos específicos para los niños, cómo las cajitas con forma de cámara, podéis comprar la plantilla en Etsy, aquí, las podéis utilizar para poner dulces o los colores para que pinten... a mí me parecen preciosas!

Vist aquí

Podeu buscar també centres de taula especials per nens, a mi m'encanten aquests fets amb piruletes...
***
Podéis buscar también centros de mesa especiales para niños, a mí me encantan éstos hechos con piruletas...


Vist aquí


Bé, idees n'hi ha moltes... així que només heu de buscar la que més vagi amb la vostra celebració, pareu-vos un moment i penseu en els petits, seguríssim que us ho agraeixen molt (i els pares també!). Ens llegim!
***
Bueno, ideas hay muchas... así que sólo tenéis que buscar la que más vaya con vuestra decoración, paraos un momento y pensad en los más pequeños, segurísimo que os lo agradecen mucho (y los papás también!). Nos leemos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...